Jump to content

Проблем с реле(може би)


tmprary

Recommended Posts

Привет на всички четящи тази тема та става въпрос за А4 1.9ТДи AFN 98g.

Има нещо странно (може би) значи при първо палене без значение дали и сутрин дали е студено или топло когато дам на контакт за около 7,8,9-10 секунди на волтметъра долу в дясно на таблото ми показва по груба преценка 10V и след тези 10-тина секунди се чува някакво реле по слух някъде отпред(извън купето) и волтметъра си става моментално на 12V та какво може да е това реле при положение , че това го прави и при топло време смисъл да изключим подгрева?

Това само при първо палене след това вече това реле не се чува да речем в интервал от около 8,9,10-12 часа ако обаче я оставя толкова време пак се повтаря същото с това реле да не пък нещо наистина с това реле за подгрева да не е наред и да се включва и при по-топло време да речем градуси от порядъка на +4/8 градуса.Другия вариант е да изкарам релето преди да запаля и да видя какво ще се получи ако е от него няма да го има проблема ама не знам кое реле е за свещите идеи?

Благодаря

Редактирано от tmprary
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами точно това ти е релето на подгрева колега. подгрева на свещите не свършва когато изгасне лампата, а когато изключи релето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...