Jump to content

Вода в подкалниците


streetracer1

Recommended Posts

Здравейте ! При колегите с А3, а и предполагам и при А4 има един досаден проблем, който лично мен много ме дразни. Долу ниско в предните подкалници от към предните врати се задържа вода при дъжд или миене, а това би довело образуването на ръжда... Струва ми се много не добре измислено и моля някой, който се е справил с този проблем сподели как е успял.

П.С.: Извинявам се ако се повтаря темата, но не открих. Нека ако се повтаря модераторите да предприемат каквото е нужно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не са ти почистени отвеждащите канали там се задръства с листа и кал и си стои влагаво и попива. Иначе не би трябвало да задържа вода. Поне при мен мисля, че не задържа. Ако разбира се говориш за мястото където калника и вратата се срещат и като махнеш самия подкалник, остава едно пластмасово по малко подкалниче :hilezh: което като го разглобиш и се чисти ако е задръстено от листа и прочие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за това говоря :D Не мога обаче да схвана за кои точно дренажни отвори говориш, къде точно са ? Ако не ти е проблем щракни ми една снимчица или ако можеш да ми обясниш и да ги почистя. Благодаря ти предварително ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами снимка не мога да ти направя, защото трябва да си разглобявам подкалника :hilezh: :hilezh: но когато махнеш подкалника извивката от към купето (където ти почива крака от съединителя) точно там ще разбереш че има една друга тънка пластмаса продълговата по извивката на калника. Е точно нея като махнеш и почистваш :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз имах същия проблем като тебе.Сваляш подкалниците и там където казваш, че се събира мръсотията правиш по една дупка с дрелката и проблема ти е решен,поне аз така реших моя проблем и до сега не ми се е случвало втори път.

Редактирано от kalin4o1986
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долу при лайсната ли някъде имаш предвид ? Където са болтовете за захващане от долната страна ? Снимка за по-лесно ориентиране: http://kupuvai.bg/data/notices/cars/3576.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...