Jump to content

Проблем с таблото - полудя


Recommended Posts

Здравейте колеги днес имах много странен проблем !

Отключвам колата и вътре таблото пищи яко и свети много страна индикация на Fis displaya. Показва диаграмата на колата и до нея в дясно свети и мига нещо, като бензинова колонка. Всичко това става дори и без да съм сложил ключа. После пробвах дадох на контакт и започна цветомузика, всичко взе да свети и мига по циялото табло. Разкачих акумолатора, но нищо непомогна пак така. На втория път на разкачането за по 15-20мин. се оправи незнам как и сега единствено показаниата на тем., сервиза , и разходите нещо не са добре постояно се сменят и стои на сервиз за маслата ....

Някои имали идея от какво е и каква е тази икона кола с колонка никога не съм виждал такава.

Дали имам проблем с окъсяване или таблото не е добре нещо ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги тъй като може би не можах да опиша каква точно е иконата която ми излезе и никои не можа да ми даде отговор какво означава реших да я нaрисувам !

post-16909-0-02485900-1335168190_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам символите - проблема трябва да е бил със заключващото устройство на капачката за резервоара.

По въпроса с полудялото табло - извади предпазител 15 за малко от таблото с предпазители отстрани. Може пък да се оправи.

Отбелязвам, че откачането на акумулатора не върши същата работа както ресет-а на таблото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега таблото се оправи само преспа една вечер и на сутринта все едно никога не е ставал проблем. Мерси за инф. как да се рестартира таблото много се чудех имали начин. Относно символа и от др. места чух че може да е от капачката, но това да шашне цялото табло ми беше много страно. На диагностика показа много грешки в централното и др. модули ......... дано да не става пак, защото така и неразбрах от какво се е случило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...