Jump to content

Pav3l

Members
  • Мнения

    2419
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pav3l

  1. Освен всичко друго, за да работи мулти-волана на В7 трябва модула да е с букви накрая P, Q или R. Модулите от В6 стигат само за темпомат, но не и за мулти-волан!
  2. Сервизното положение на рамката с радиаторите е на поне 10 см напред спрямо стандартното им положение.
  3. Pav3l

    Проблем със CD changer audi A8

    Тъкмо сега е момента да инвестираш в един XcarLink или друг подобен дигитален чейнджър! Заменяш едното с другото и вече ще пишеш песни само на флашка или SD-карта...
  4. Ако не се намери друг вариант: http://www.satnavdvd.co.uk/2016-porsche-pcm21-navigation-sat-nav-map-update-disc-259-p.asp Мисля цената е приемлива...
  5. Pav3l

    Изтече ми антифриза

    Само дето на В6-7 го няма това нещо... Ако са мокри изпускателните тръби, вероятно фланеца отзад на главата се е предал...
  6. Ако питаш мен няма смисъл да спестяваш тези 20-30 лева... А и така ще си сигурен, че няма да хвърлиш читави гуми заради такава сума. По принцип при всяко разкачване на елементи по окачването е желателно да се прави поне проверка на сходимостта. Там, където ходя да регулират, ако няма нужда от реглаж ми взимат само 10 лева за проверката.
  7. При разкачване на предницата за смяна на ремъци често се пропускат и кабелите се изпълват до край. Ако не се скъсат на момента, то често се напукват изолациите, после влагата ги довършва...
  8. Хайде сега вземи закачи или провери жълтата букса между радиатора и десния фар...
  9. Като отвориш жабката ще го видиш. Ако го няма, може жабката да е сменяна и да го няма. По принцип е екстра и не всички го имат.
  10. До сега 99.9% от В6-ците са имали кабел. При A6 4F нещата обаче не са така...
  11. Олекотявай другите три до същия грамаж и събирай мотора!
  12. Точно този кабел трябва да е. Модула е труден. Лост се намира и нов, макар и китаец, на добра цена. А ако с модула намериш и долната кора ще е оше по-добре.! Иначе ще трябва да режеш твоята.
  13. Олекотяване имах предвид сутринта...
  14. То друг начин няма мисля...
  15. Е проблема може да се реши и с ошекотяване на другите бутала до нужното тегло.
  16. Защо не четете бе хора, писано е хиляда пъти вече... ВСИЧКИ модули имат възможност за бордови комп. Сменя се ръчката и се активира. САМО модулите с букви РАЗЛИЧНИ от F и S имат функция Темпомат! Първо провери дали има кабел на пин 5 на буксата на модул! Ако го има - няма какво да прекарваш! Само подмяна и активиране, адаптиране и т.н.
  17. Номера минава само ако модула Централ Електрик е Хай Лайн и следи за изгоряла лампа. Ако номера му е с буква накрая B, E и F ще стане, иначе ще пусне само габарити!
  18. Ми то добре колега, че сте оправили генератора, но въпросната гарнитура на главата пак ще го окъпе в масло...
  19. Ако при показание 100 на таблото по ГПС или друг начин ти показва 95 не пипай нищо! Таблото знае, че се движиш с 95, просто така е направено да показва умишлено!
  20. Не е до мотора. При някои автоматици там има допълнителна вакуум помпа. При тях има сензор за вакуума на тръбата на сервото.
  21. Кабелите в гумения маншон как са? А в самата брава дали е здрав мотора? Модула на стъклото наред ли е? Диагностика с комп правена ли е?
  22. Вижте синхронизацията между колянов и разпределителен вал (Torsion Valve). Стандартно трябва да е нула! Гледа се на топъл двигател - работна температура! По спомен беше на 5-ти или 6-ти канал...
  23. Първо трябва ЛОГИН! Той е различен и зависи от кодинга!
×
×
  • Create New...