Jump to content

Ауди А8 с камера???????


Recommended Posts

Днес на светофара на техническия видях Ауди А8ца със стърчаща от задния ляв джам - КАМЕРКА!!!!!!! Поне на такова животно ми приличаше!!!! Точно като тези охранителните камери, направо се пищясах като видях това чудо на простотията? :wall: Бих искал да ви попитам виждали ли сте го? Знаете ли с каква цел може би се слага :unsure: За какво му е на човек камера която да снима платното до него!!!! Даже не беше насочена в посоката на пътя, а беше перпендикулярно закачена на колата!! Учуден съм и озадачен :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, и аз си падам по простотията и затуй съм си турил също камерка (само че насочена назад де) :wall:

А неговата мой да е с контролер и да е подвижна - в момента просто да е насочена настрани.... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не говорим да ти върши някаква полезна работа като например да паркираш назад или да виждаш кой кара зад теб, или да сисложиш инфра ред камера като караш в тъмницата, говориме за камера стърчаща по изключително грозен начин от колата :unsure::wall::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле това не е камера. Мисля че си видял старата А8-ца черна нали. И аз я видях днес. Тази е току що излезла от СофАвто и това на джама е кутия(прилича на камера-малко сивичо) в която седят ключовете на колата. Просто са излезли да и направят едно кръгче и са оставили кутията да си седи там.(нали СофАвто е близо до Техническия) :unsure: Разходи се дотам, има много интересни Q7-ци :hilezh:

Редактирано от Milcho_I
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...