Jump to content

ауди а4 помпа д.2000г цена 7300лв седан


Recommended Posts

колата е с комплект лети джанти 16 цола обслужена с оргинални части масла ремаци водна помпа накладки сменени носачи в колата не е пушено карана е нормално почти без забележка е екстри климатроник есп ксенон ел.стакла ел.огледала борд ком.трябва да се види 2000 година ноември мес. с каско гражданска.карана е бг около 15000км в момента е на 155000км вси4ко по колата работи и е оргиналниа му вид каско.хубави гуми.цената е без коментар.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337627613874215&f1=details

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

цена 6600 с комплект носачи бонус

колата си заслужава всеки лев карана е супер малко .триабва да се види на живо.за снимки на скаип ivolusi1

Редактирано от levis
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

колата е с зимни гуми вече и с нов акумулатор .и нова цена 6500лв

Редактирано от levis
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Мога да напиша роман на ужасите за тази кола, пък ако искате ме ban-вайте.

Обявата виси в mobile.bg, даже са две обяви за една и съща кола (на 6600 и 6400). Телефонът за връзка в обявата, както и посоченият тук, е телефонът на майката на собственика. Както и да е, някак успяхме да уговорим среща за оглед на колата- на пръв поглед всичко беше нормално. "Поддържана с оригинални части, масла, тинтири-минтири"... Разбираме се за цена с летните гуми, без летните гуми. Следва 10 дни криеница- заето, изключен, не вдига на номера, който ни даде като личен. Снощи звъня отново на номера на майка му и жената с охота ми дава да разговарям с него във връзка с обявата. Дадох телефона на съпруга ми и проведоха дълъг и прочувствен разговор с извинения, оправдания и т.н. Разбраха се за днес да се ходи с колата при техник. Оказа се не толкова добре поддържана (напр. казанчето с антифриза празно и ръждясало, явно никога не е слагана каквато и да е течност)+ други забележки от типа на баналното "върнат" километраж,съсипани до безобразие предни дискове, тампончета, маншончета и пр. Отново КАКТО И ДА Е! Съпругът ми отново се съгласява с цената без тъпите летни гуми, които на всичкото отгоре се оказва, че е проблем да бъдат взети от някакъв гараж поради семейни драми.

Собственикът на колата иска 1 час, в който да се посъветва със съпругата си. ОК! И изчезва за няколко часа, отново с изключен телефон.

Преди малко все пак се е обадил, за да сподели, че много, ама МНОГО иска да ни продаде колата, но, видите ли, жена му не я устройва цената. Е... изгуби ни 10 дни, а за нас необходимостта от кола беше огромна, тъй като загубихме нашата неочквано и твърде нелепо (палеж на съседната кола), с малко дете сме в зимни условия. Нямам думи. Обявата все още виси в сайта, тук също.

Ако аз се отнасям по този начин с хората, които срещам, изпълнявайки професионалния си и морален дълг... ще има по няколко трупа на ден.

Тук съм с името си и лицето си и това са фактите.

Версия 1: Иска да продава, жена му не позволява;

Версия 2: Видя, че проявяваме интерес и ни блъфират по схемата "доброто и лошото ченге" и ако е така, просто леко преминаха границата и вместо да ни задържат интереса, ни опротивя цялата история.

Версия 3: Нямам идея... Вие имате ли?

Редактирано от Julie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че не може я продаде защото;или не е платил данъците и няма пари да ги плати или колата не е на негово име,за мен е тва

аз така купих мотор и той ми иска пари да плати данъка от тези за покупката на мотора и стана после,излезе много точен

Редактирано от amadeo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееееееееее, и аз мислех да се обаждам да я гледам тази кола, но бях зает и не го направих.

Не знам какви са му причините, но съм срещал подобни случки, и тия хора за какво пускат да продават нещо, като имат проблеми с продаването на стоката. Развъртат купувача и го докарват до опънати нерви. :steinigung:/>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...