Jump to content

Малко помощ за Audi A4 1,9 TDI Avant 2000 година


Mitew

Recommended Posts

Добър вечер колеги!Преди два дни спряха да ми работят мигачите,когато дам лостчето надоло или нагоре просто лампичката пресветва и това,мигачите не реботят.Когато включа аварийните мигачите работя.Днес ходих до еладжия момечто натисна 2-3 пъти копчето за аварийните и каза че е от него.Исках да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем и какъв съвет ще ми дадете.Само да допълня че момчето не разглобява нищо.Четвъртък ще отида при един познат който днес беше зает защото ми казаха че имало на лостчето някакви пластинки които нагаряли и можело да е от тях,затова в четвъртък за второ мнение.Но ако се потвърди първата диагноза бих искал да попитам дали някой знае от каде мога да си намеря подобно копче защото ново е около 100-120лв.Ако се наложи ще се взима ново затова исках и да ме насочите към магазин от който мога да си поръчам,ще съм благодарен на всякакви съвети и информация.

Поздрави:Иван Митев

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора употреба колега от някоя морга. Иначе там е релето на мигачите, за това може и да е от него. Общо взето често срещан проблем, аз вече второ смених, ама 70 лв за ново не ми се дават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ново е 70лв. ще си купя направо ново а на мен тук в Ямбол ми казват някакви суми от порядъка на 100-120лв.Ще вида момчето четвъртък какво ще ми каже и ако каже да взимам ново копче,ще се обърна тук във форума за помощ/съвет от къде да си го взема по евтино.

Поздрави Иван Митев

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм със същия мотор,но и аз имах същия проблем преди време.В бутона за авариините ти е релето за мигачите и там е проблема.Аз си го смених и взех втора употреба и го платих 20лв.Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре си вземи ново. Каква ти е гаранцията , че това което е втора употреба на 10+ години няма да изгърми след месец и пак да се главоболиш. Аз също имах този проблем , смених с оригинално от автотрейд за около 70лв и вече 2-ра година съм без проблеми. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На А3 е по същия начин само, че аз разглодбих копчето отидох в Тояга и ми запоиха ново реле с работата и реленцето 15лв. И пак е ново :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите колеги.Значи най-вероятно ще се търси такава част затова ако някой има такава или знае от каде мога да си намеря.Пишете ми тук на ЛС или на сакйп va4eto666 мерси предварително.

Поздрави Иван Митев

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...