Jump to content

Подсветка табло


Emil Tanev

Recommended Posts

Здравейте колеги, преди време бях попаднал на една тема за смяната на подсветката на таблото, но не мога да я открия сега. В нея се обясняваше как се сменят диодите на таблото с бели, проблемът е че моето табло не е с диоди а с обикновени крушки 1.2в и свети червено заради червената бленда отзад на циферблата на километража. Та моята идея е да си направя само цифрите да светят бяло а стрелките да си останат червени. Въпроса ми е дали някои е оспял да я премахне без да изтрие и цифрите и как. Благодаря ви предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, предполагам, че няма да има голяма разлика, защото цвета идва от червената бленда на циферблатите аз точно това търся как да я махна нея

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези диоди никак не са лоши, точно за целта са, обаче наистина трябва да се изчисти червения фон отзад, из темите някаде беше споменато "лакочистител" ... друг колега си играл с финна шкурка ... Аз също се бях навил да сменям цвета, обаче най-сложното и наистина неприятно ми е именно да сваля стрелките. Първо, че четох по теми, че се чупели ( е всяко нещо си има чалъм ), и второ - след това настройка ( т.е. че може би няма да показват вярно ). И това бяха 2-те причини заради които се отказах. Наистина е гот с тези диоди, плюс това действат при усилване и намаляне силата на светене на таблото :zustimm: Успех желая все пак, наистина ще се радвам, ако стане така както желаете :):bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...