Jump to content

ABS ,AIR BAG ПРОБЛЕМ


Stoil_Kroejov

Recommended Posts

Здравейте колеги , имам проблем с абс и аир баг на колата.

От скоро накладките ми свират леко , след това се случи до като карам когато натисна спирачка да осещам стържене в педала сякаш с вклучва АБС , но нямаше никакав сигнал на таблото , до като не ми направи проблема вчера.

Както си карам и ми светва таблото АБС + АИР БАГ и мигаща светлина за ВНИМАНИЕ ! като изгася и запаля колата спира да мига но след известно време пак светва !

Ако това има значение проблема се показа след като направих 1 автомивка на колата + това ми влизаше вода в купето до преди 4-5 мес. от маншона на жилото за предния капак но този проблем го отстраних.

Някакви идей ? БЛАГОДАРЯ ВИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

туко ще се сетих , възможно ли да е от гумите , в момента съм с Предни летни 195 на 50 и от зад с зимни 195на 65 , когато бях с 4 еднакви 195 на 65 нямаше никакъв проблем , не сам осещал и педала да ми бута крака ! Междудругото от както сам с тея гадни ниски гуми колата не варви така както с тезе на 65! казжам това защото ми направи впечетление че е възможно и от това да е проблема поне така се пише из форумите !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно възможно е - гумите трябва да са еднакви. Ако пък си и куатро не ми се мисли какво причиняваш на диференциалите с тези различни по размер гуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти , успокой ме бях се шашнал , като прочетах колко разправия е с тези проблеми на абс .. и аз мисал че е от гумите защото проблема се появи каато сложик по малките... гуми благодаря ти :)/>

Редактирано от VBI
Цитиране на предходен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...