Jump to content

Свързване на GSM към Ауди ТТ!!!


Salz

Recommended Posts

Здравейте! От скоро съм собственик на едно, смея да кажа, доста запазено ТТ 2000 г. Колата е супер и с голям ентусиазъм преминах през всички чудесии като първоначално обслужване, регистрации в КАТ, всичките малки технически проблемчета и т.н. хаха

 

В крайна сметка съм мн доволен от постигнатото досега и искам да направя още нещо. Не знам дали е така фабрично или не (предполагам не е защото монтажът не е направен напълно читаво), но имам подготовка за свързване на мобилен телефон към колата. Видно от снимките е напълно неизползваем, защото жака е за Нокиа, при това от тези, с дебелата връзка. хаха

 

Въпроса ми е дали може да се подмени поставката с такава за Айфон, със съответното кабелче, като все пак да работи след това. Също така къде може да се направи едно такова нещо, без да стане циганска история и да си прецакам салона с дупчене и къртене.

 

Качвам снимки за да видите за какво говоря и да дадете по едно мнение :) Мерси!

 

П.П. Поставката за Айфон ще е нещо от този сорт: http://www.marovski.com/belkin-mini-dock-portable-video-stand-%D1%81%D0%B3%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-iphone

 

 

post-61115-0-45561300-1368989005_thumb.j

post-61115-0-56010300-1368989011_thumb.j

post-61115-0-89708900-1368989016_thumb.j

post-61115-0-95327800-1368989020_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито,

 

И аз от няколко дена съм собственик на добре гледано Ауди ТТ. Ако може да споделиш точно каква е процедурата по регистрацията на колата, защото ми предстои да ходя до КАТ в Сряда. Дали ако ида рано сутринта ще свърша работата по-бързо? И какво точно документи се изискват освен задължителните талони и договор за покупко-продажба? Мерси.

 

По въпроса на темата мога да кажа само, че се съмнявам да може да се свърже с някакъв по съвременен телефон (особено iPhone). Предполагам, че в самото устройство има някакъв контролер който няма да е съвместим с новите технологии, или въобще с друга марка освен Нокиа. По-скоро трябва да каже някой който е ползвал някога такова нещо и дали има опция за съвместимост с друга марка телефони.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Честито!

 

Относно КАТ е задължително да идеш рано, ако искаш уникален номер (те свършват до обяд), а ако не ти е на сърце такъв няма голямо значение. Някои казват, че минаваш по-бързо сутринта, други че ако я закараш към 13 ч., задължително ще свършиш към 16 ч., защото КАТ към толкова затваря. Въобще въпрос на предпочитания, но си отдели солидно време и нерви за чакане.. Аз лично отидох към обяд и си тръгнах в края на работния ден. Само имай предвид, че коли се приемат до 13 ч. :)

 

Относно документите си приготви ВСИЧКО от къщата, от която си купил колата. При мен нямаше документ, който да не ми трябваше от там. Трябва ти полицата от Гражданската, също така и документ за платена Еко такса, както и няколко ксерокопия на документи. Моят съвет е да идеш в Кат една идея по-рано, да си направиш Еко таксата (тя е 240 лв........), и там ще ти кажат какво ти е необходимо и ще ти направят ксеро копия на документите :)

 

Още нещо, което предполагам знаеш, но да ти кажа - Еко такса се приема издадена само от 2 фирми, за да не те излъжа (мисля, че беше първата бутка в редицата отстрани), питай полицая на бариерата :)

 

Дано съм ти помогнал, а за телефона и аз стигнах до същия извод. Само не мога да намеря сервиз или човек, който се занимава с такива неща, за да го питам дали може да се направи и как излиза като пари, че много ме дразни да седи така иначе. хаха :)

Редактирано от VBI
Цитиране на предходен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...