Jump to content

Откачен рефлектор на ляв фар на Ауди А3 1.8


italianeco

Recommended Posts

Здравейте колеги пак с поредния проблем при мен .Извинявам се ако вече съм нахален откачен ми е рефлектора на левия фар обаче имам малка пречка с вежди съм и незнам как да си сваля фара за да го закача този рефлектор може ли някой да ми каже а това се получи при слагането на ксенона и имам едно примигване на дупки и немога да си регулирам фаровете без да ми е оправен а повярвайте левия фар ми е много забит пред бронята казаха ми че ми бил откачен от машинката кадето се регулира височината на фара ако може някой да помогне ще съм много благодарен :

Поздрави Адриан



малко уточнение аудито е 96 г и не е феис лифт с разделения фар е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако машинката е разкачена или изобщо я няма ще ти играе рефлектора доста, правилно са те насочили. Иначе какви са тия вежди, които ти пречат толкова - болтовете са 2 отгоре на фара - виждат се като отвориш капака. Има и още един отстрани в долната част на фара, но той се вижда като свалиш мигача.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей ми тапото на тия вежди е че са залепени на фара и мигача и трябва по някакъв начин да я отлепа че да сваля първо мигача :

Значи свалям болтовете дето са отгоре след което се откача мигача и под него има още един болт свалям го и него и вадя фара така ли е и после тарся да видя какво е станало аз мисля просто че е откачен от машинката ако се сетиш нещо казвай:

Много ти благодаря за отзоваването и за съвета поздрави Адриан

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано ти свършат работа схемите, извадих ги от ръководството за А3. Развиваш четвърт оборот болт 1 от схемата по долу, след това натискаш леко водача на мигача и го издърпваш към теб. Така излиза.

post-63275-0-26700800-1371733030_thumb.j

Развиваш двата болта отгоре (1)

post-63275-0-65571500-1371733035_thumb.j

След това е третия, който ще видиш след като си свалил мигача.

post-63275-0-48698000-1371733045_thumb.j

И накрая издърпваш фара от тази контра, която се пада от страната на решетката и търсиш подходящ начин да го завъртиш, за да излезе. :D

post-63275-0-39757000-1371733050_thumb.j

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече много ти благодаря ще го пробвам още в близките няколко дни мисля че ще се справя обаче при този случай нетрябвали да сваля и решетката :

Благодаря ти поздрави Адриан

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нужда да се сваля решетката. Мигача освен че има болт има и пластмасова(и) щипчица(и) от вътрешната страна, да не дърпаш като хамалин, ами ги стисни и тогава издърпай мигача напред. Рефлектора се държи на 2 или 3  гумени цилиндърчета които се вклиняват в едни пласмаски. На мен ми се беше измъкнал от едната гумичка. Набутах го и няма проблеми вече половин година.

Редактирано от miteto_genov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря за съвета аз видях каде ми е проблема счупена ми е ябълката на машинката за повдигане на фара и сега трябва да си взема машинка ам кат има парички че бая вложих в нея тези 2 месеца и така казаха ми че могло да се залепи ама ще видя какво ще го правя .

Пак много благодарско и поздрави :

Адриан

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...