Jump to content

Комфорт модул, дистанционното не работи, парктроника също


Recommended Posts

Здравейте,

Пак ще отворя моята тема за комфорт модула , с която ви занимавах преди няколко месеца.

Последните 1-2 месеца както знаете през ден валеше дъжд. Дистанционното на ключа упорито отказва да работи. Синхронизирам ключа – проработва за около ден и пак го няма … и така до безкрай. Като се задържи сухо времето за по-дълко се оправя.  Преди две седмици се появи и нов проблем: дисплея на парктроника даде фира - не показва ръстоянието. Сега разчитам само на звуковия сигнал който е все още наред. А дисплея се появява от дъжд-на вятър …

Това преля чашата и рещих да предприема нещо. Колеги бяха обвинили за първия проблем комфорт модула, който се увлъжнявал и за туй днес реших да му „видя сметката“.

Лесно стигнах до него, но от тук нататък – греда: мислих си че лесно ще го откача(за да го суша в кащи) от кабелите чрез някакъв щепсъл ли, конектор ли … но уви от черната кутия излизаха сноп кабели и се вливаха в още няколко снопа милион и половина кабели. И всичкия този кабеляк влиза в нещо – да го наречем тръба –тъкмо да изтървеш нишката . Германеца явно го е измисли за тъкива като мене да ги разубеди от некомпетентно ръчкане. Така и стана. Отказах се за да не стане така че „вместо да изпиша вежди да избода очи“. Везните наклониха за това решение най вече защото не открих никакви следи от вода, конденз и т.н., пълна сушинка.

Затворих пациента и ето ме пред вас за второ мнение. Дали да сваля обвинението от ком. модула като основен заподозрян???

За илюстрация ето и снимка

 

 

post-72405-0-43320900-1373737789_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...