Jump to content

Ксенон на А3 8p


pkerezov

Recommended Posts

Колеги, искам да си сложа ксенон, на къси, дълги, габарити, всичко. Проблема е, че нищо не разбирам, нито каква марка модел и т.н. как се слага и какво представлява. В момента всичко е фабрично, нямам лупи. Има и друго нещо, халогенните си светят жълтия цвят (фабричния) и няма да си пасват, така, че и за тях трябва да измисля нещо. Някой ако може да ми помогне някакси. ще бъда благодарен във всички случаи. :) Колата е facelift-овия модел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви пари си готов да дадеш?

Като марки не мога да те ориентирам щото не са една и две, но всичко над 120-30 лв е една идея по-добро от другите, като не си мисли, че е нещо уникално. Аз лично бих те посъветвал да си потърсиш оригинален ксенон от каквато и да е кола. Можеш да си намериш за около 200-250 лв, но няма нищо общо с китайските ментаци. За цветната температура, аз лично съм фен на 4300К, но и 5000К не е лошо. Ако искаш, можеш да вградиш би-ксенон лупи, които пак са китайски. Аз не те съветвам да слагаш ксенон на дългите, въпреки че съм виждал и такъв вариянт.

 За халогените можеш да си сложиш и нещо евтино. Там няма много значение.

Габаритите можеш да смениш с LED такива, но обикновено светят различен цвят и не седи добре, въпреки че светят по-силно. Отделно, че са скапани буклуци и почват да мигат не след дълго.

 

п.с. Ето какво предлага колега от форума...

 

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=55529

Редактирано от Creative89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако действително става дума за фейслифтова A3 8P (на аватар снимката ти не се вижда добре, но никак не ми изглежда да е фейслифтова!? Коя моделгодина е?) винаги можеш да потърсиш и фабричните ксенон фарове, които са си и с LED DRL. Разбира се това вероятно ще е и най-скъпия вариант, дори и да ги намериш втора ръка...

 

P.s. Не разбрах защо темата е тук, а не в раздела за А3?

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...