Jump to content

Ауди А6 2.5 TDI QUATTRO (проблем типтроник)


Rysnak

Recommended Posts

Колеги проблема е в скоростната кутия (ажтоматик типтроник) колата е 1999година 2.5 тди куатро. да почна от начало. правих и турбина и дибитомера. когато я взех от сервиза колата варвеше като пушка... но само първите 15минути. след 15 минути колата отказва да сменя предавки и варви с 5-7км, мотора се форсирва до 4000 оборота но колата продолжава да върви с 5-7км. за да почнат пак да влизат скорости трява да спра да я загася и пак да запаля след прецедурата имам пак 10 - 12 минути живот и после пак същата история. оставих колата пак в сервиза и ми казаха че масло и филтара на кутията са за смяна. колеги бих искал да чуя и вашето мение, сори за моя български. мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ходи в същия сервиз, отиди при някой който разбира от автоматици, странно как преди да я оставиш скоростите са били наред. Щом влиза в авариен режим не е от маслото.

Редактирано от gibonass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да са сменили турбината на скоростите... :)

 

Препоръчвам ти да отидеш при Коко. Поне знаят какво правят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ти препоръчвам да излезеш навънка и да вземеш най-голямото дърво което виждаш след това да отидеш при въпросният сервиз и да им подкосиш краченцата на тия.Защото и аз като теб преди 1 седмица патих от такива майстори караш им работеща кола и после си я прибираш със увиснал ремък и пътна помощ...

 

П.С. Отиди и ги накрай да ти обяснат защо всичко си е работило преди ремонта и преди те да пипат по колата и защо като я изкараш вече имаш проблем със скоростите.

Редактирано от nike_33
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нищо не излиза на диагностика,Маслото в кутията е намаляло и за това ги прави тези мизерии.Често срещано е при Автоматиците от този тип.Установили са теч(гарнитура най-вероятно) За това са казали,че са за смяна маслото и филтъра.Къдърна диагноза са поставили.Който не е работил с такива кутии не знае какъв е ку** когато им липсва определена част от маслото :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...