Jump to content

Жълта лампа на таблото


vieri

Recommended Posts

Здраве?те. Живея в Англия и си купих Ауди А4 2001 2.0 бензин преди два месеца.Още на първата седмица ми светна жълта лампа на таблото(прилича на двигател или нещо такова).В книжката на колата пише Engenering go to sevice ,но колата си работи нормално. Днес, когато бях да мина годишният преглед,момчето в сервиза ко?то не е българин (поляк е ) ми каза че на компютъра излиза че един или два инжектора не работят както трябва вкарват повече гориво и ми каза че според него колата е за боклука. Изчисти ми грешките и лампата угасна на таблото. Ако светне пак според вас какво да направя, имал ли е някои такъв проблем,колата за боклука ли е? Все пак мисля да отида и при българин монтьор. Благодаря ви предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем ако за един-два инжектора си хвърляме колите... трябва да сме много богата нация!

Купил си си (също като мен) небезизвестния ALT-маслояд, но като цяло други проблеми не създава, стига да му доливаш масло редовно.

 

Сега на въпроса - почти никога не е излишно още едно мнение по въпроса. Ако пък става дума само за инжектори - в Англия е валяло с такива коли, следователно и по моргите ще има! Ще смениш всичките и готово :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се наложи и нови инжектори ще си купиш ,не са кой знае какви пари а и потърси и други мнения на майстори....най-мразя когато някой майстор почне да изразява категорични мнения-това не става,онова не може...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...