Jump to content

въпрос за електрически огледала на А4 Б5


ники 125кс.

Recommended Posts

Здравейте!

Имам един въпрос дали моето ауди има електрически огледала.Въпроса ми е породен от тове ,че има нарисувана тази опция на ръкохватката,но когато завъртя копчето не се прибират.Опитах и на ръка ,пак не става. Ако някой знае номера на бушона който отговаря за тази работа нека да сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли проблем с ел. стъклата? :) . Виж бушон №15 10Ампера е :) . Но ме съмнява да е от него понеже няма да ти работят и ел. стъклата. Проблема е в нещо друго :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за бушон едва ли да има за самата екстра прибиране но най вероятно проблема е запекли и клеясали моторчета  http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=79305

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за линка за запеклите огледала , при първа възможност ще направя тази процедура.

Имам още няколко въпроса (просто не съм наясно още с аудито,затова задавам може би глупави въпроси ,но нали затова е все пак този форум)

та въпросите ми са следните: Колата е с дисплея на километража,дето показва  разход и тн.как мога да нулирам данните за среден разход.Другият ми въпрос е кой е канала на климатроника показващ температурата на охладителя в двг.Колата ми е 1,8 125кс. адр мотор 1997 година.На 49 канал показва 0 при загряла кола,а на 51- 126, а виското не върти силно с оборотите на мотора,както и перката на климата също не е включена ,по което съдя че данните от 51 канал не са за тази работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за нулиране на данните на самото лостче за чистачките от долу има едно копченце ресет с натискане или със задържане става нямам екстрата и за това не мога да кажа точно, но там е бутончето  за темп.не мога да кажа при мен на 51 си показва темп.на охл. течност на 55 външна темп. да не си сменил показанията на климатроника и да ти показва температури по F фаренхай  а не по C целзий, перката на климатика ще тръгне само когато го включиш или когато колата загрее над 105 градуса 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...