Jump to content

ники 125кс.

Members
  • Мнения

    851
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ники 125кс.

  1. И аз имам същата грешка в гейтуея. Ако откриеш проблема,моля напиши тук решението,че вече всички взеха да пишат в лайняния фейсбук.
  2. Прочети я за грешки първо.
  3. За задната запалка е в бушониерата в багажника,20 ампера бушон.
  4. Благодаря! Далеч съм от фулл екстрите,но след като останах по корем пред блока в големия сняг се замислям за въздушно окачване.... Повечето хора махат въздуха и минават на стандартно....,но може би някой ден. [emoji846]
  5. 2006 Използвах момента и ретрофитнах и мемори на шофьорската седалка ,също и странични електрохроматични огледала с мемори.
  6. Ретрофитнах го най накрая. В официалния ми прецакаха ключа,та се наложи да купя друг с модула към него и с АВДИ ми го обучиха и вдичко тръгна.
  7. Колеги ,трябва да ми се обучи друг ключ към колата,защото си ретрофитнах кейлес. Въпроса е трябва ли да свалям моторния компютър или може да се случи това и през OBD буксата? Един ключар ме кара да свалям моторния компютър ,за да го обучи с ключа.
  8. Така,май разбрах къде се намират всички необходими части като местоположение. Въпроса е като го монтирам на моята кола,може ли да не слагам новият патронник с ключа,защото преполагам няма да запали,а когато намеря човек който да ми адаптира ключа към моята кола да го монтирам там на място? И другия въпрос е кой е човека който може да ми адаптира ключа към моята кола?
  9. Моля,някой който има информация какво е нужно за пълен ретрофит на тази система да напише. Намерих донор за кейлес,но искам да зная какво трябва да сваля,за да не пропусна нещо. Също така,контактния ключ с ключалката от донора ,дали могат да се обучат към моята кола в ауди представителство или трябва някой човек който прави тези неща да ми обучи ключа? Аз зная,че ми трябват 4 дръжки за вратите,някаква антена в централната конзола,модула за kessy,контактния ключ с патронниказа палене. Ако има още нещо някъде кажета да взимам и него. Къде всъщност се намира модула за kessy и антените?
  10. Проверете ролката на алтетнатора.
  11. Колега ,какъв е кода на твоята боя,че искам да правя б4-ката такъв цвят?
  12. Аз го ползвах. Стана работата,но лака с гъбичката става малко на вълнички. И много малко изкара ,започна да се бели в последствие и смених фаровете направо.
  13. VBI Аз го смених вече тоя семеринг с оригинален,защото сълзеше. Ама тоя луфт е повече от нормалното,все едно има хлабаво нещо вътре. А, то освен лагер ,друго няма какво да е.Фланеца на карето играе нагоре,надолу ,може би с около 1- 2мм,като го разклатя. Да питам и друго. Понеже си взех една Б 4,за занимавка и сложих двойно серво от а4 фейса. Зачудих се дали сервото на А8 D3 е по добро от нашето на 4F?
  14. Ами ,вибрации. Аз мислех да сменям вътрешни карета и като разклатих дясната полуоска видях този луфт. Дали се продава този лагер? И ако смени само той ,трябва ли тези реглажни пластини също да се сменят, след като само лагера се подменя?
  15. Отваря и затваря сама,докато не се напече много.Само амортисьорите са проблема.
  16. Ще търся антена R96 ,да я сменя. Слагам друг модул за ТПМС, с по стара версия ,,но там пък веднага набива грешка за четирите сензора на колелата. А си работеше като го рртрофитнах идеално,ама предишниъе сензори бяха HUF. Ама колкото и да са китайски боклуци тези сега ,няма логика да губи сигнала.
  17. Сложих нови сензори за ТПМС,защото два бяха фъснали,но като ги засече,кара 3 минути и ги губи. Свалих всички антени на калниците и има захранване,има и маса,има и събуждащ сигнал отвреме навреме. Къде може да е проблема? Дали антената R96 е проблемна? Набива следната грешка. Датчиците са активни като ги засичаме с гумаджията с четеца.
  18. Колеги,забелязах,че ми играе нагоре надолу фланеца излизащ от предния диференциал на дясната полуоска. Някой да е правил ремонт там? Някой лагер ли е или втулка?
  19. Да ,ще има. Може да е от запушен горивен филтър,до стружки в помпата ,така че не си играй.
  20. Дано,но ми беше писнало. Или отваря сам ,но не затваря или обратното. На топлото съвсем не искаше да затваря. Утре като я напече ,ще пробвам. Обаче,моите амове са за обикновен багажник. Искам да си сложа 550N ,обаче в нета не откривам,а няма да купя оригинални ,за една торба пари.
  21. Не, не съм снимал. Много внимавах,да не мръдна нещо,за да не хвърля цялата система после. То и още не съм го използвал много след манипулацията.
  22. Всичко белязах ,и после обратно пак така,несъм пускал адаптация,защото си върви. Бях намалил височината на 290 преди,защотот не работеше коректно,но сега мисля да я вдигна.
  23. И аз покрай вас се реших да отворя моторите. Не беше толкова зле вътре,но аз ги отворих ,да обърна въпросната шайба. Ами засега вдига и сваля,малко по-тихи са,заради греста на редукторите,ще видим занапред. Общо взето доволно за нищо работа.
  24. Не е за триене,ами кажи какви амортисьорчета си сложил? Аз з ам ,че трябва да са 550N, но откъде се купуват,в нета намирам само 650N.
×
×
  • Create New...