Jump to content

Recommended Posts

Привет,

Активирах на някои форуми опцията да се използва таг, което принципно е доста лесно за изпълнение и доста улеснява търсенето и прегледността на темата. Ако не съм допуснал грешка тази опция за таг-ове е активна за подфорумите на раздел Купува/Продава с цел по-лесно и прегледно човек да намира каквото го интересува. Можете да предложите и други форуми, които смятате за разумно да използват таг-ове.

Как се използват таг-овете?
Има ново поле под заглавието на темата, която искате да пуснете. Много е важно да знаете, че за таг се въвежда САМО ключови думи, които да характеризират темата, но НЕ и цели изречения. Това е нужно за да може системата да функционира правилно, едно изречение вместо ключови думи не върши никаква полезна работа. Ако имате нужда от повече ключови думи (таг-ове) просто ги разделяйте със запетайка.

 

Как се използват предварително зададени таг-ове?

Примерно в подфорума за закупуване и продажба на гуми и джанти съм задал предварително ключови думи, които може директно да си "накликате" вместо да ги изписвате. Просто избирате с мишката червения текст "Добави ключови думи"/"Add a tag" и от падащото меню избирате каквото отговаря на темата ви, а останалото, ако желаете, можете да добавите ръчно отново като разделяте със запетайка.

 

Защо да използваме ключови думи?

Ключовите думи правят форума много по-прегледен и информацията по-лесно достъпна. Също така търсачката ще работи по-коректно и бързо намирайки по-верни отговори. Не на последно място човек има възможност да търси директно само по ключова дума директно с един клик!

 

Приятно ползване!

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...