Jump to content

Спортен филтър A3 8l


Darksite

Recommended Posts

Сори за спама човек, ама кво ще да му правиш на тоя атмосферен мотор няма да тръгне да върви кат турбо :D Само се занимаваш с излишни работи, ако искаш вървеж, звук, кеф вземи турбо :) Било то и АГУ... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквай кой знае каква разлика в разхода и вървежа, да не кажа никаква. Предполагам питаш за конусен филтър? По-добре ще е да смениш филтъра с нов обикновен или спортен панелен, те имат добра пропускателна способност и все пак дори и да има разлика във вървежа или разхода ще е минимална за този мотор.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това питах исках да докарам обратен вакум за звука и се получи въпроса е да нма разлика в разхода фрапантна, мерси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карах с такъв филтър известно време. Разлика в разхода на газ и на бензин нямаше никаква. Ако е имало то е била толкова минимална колкото кафе пия на ден. Иначе откъм звук добре го докарва и то най вече в ниските обороти. Във високите пак има разлика, но не е толкова осезаема. Иначе до 2000-2200 няма грешка. Чува се доста добре. Обаче да знаеш, че ако не си сложиш качествен филтър може да ти замине дебитомера. Карах с филтъра около 2-3 месеца и като го махнах, си нямаш на идея колко мръсен беше дебитомера. Даже си мисля и че така се прецака, а може и да е било просто съвпадение. Та в крайна сметка ако имаш лев K&N, ако имаш по малко лев JR, а ако хич нямаш лев по добре да е по скъпо китайче.

 

ПС: Също така имах някакво усещане че в ниските набира една идея по добре заради по добрия приток на въздух, ама не мога да потвърдя с нищо. Вероятно е да е било само плацебо ефект :)

Редактирано от Иван Баев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звука при мен от 2300-3200 е коренно различен, разхода е бетон същия. Филтъра е HKS закупен срещу 60 лева от един познат беше каран 100 км нов не знам колко е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...