Jump to content

Предпазна капачка на главина за Audi a4


weezybg

Recommended Posts

Здравейте, отново!

 

Взех си едни алуминиеви джанти и си лепнаха идеално, но дойде последната стъпка да сложа капачките на джантите и какво се случи отпред станаха, но отзад не стават заради предпазната капачка на главината, някой сблъсквал ли се е с този проблем и какъв е варианта? Понеже човека, който ми продаде джантите каза, че тези дни ще ми даде оригинални капачки за джанти на Audi има ли разлика от обикновените или трябва да се търсят нови предпазни капачки за главината от тези вдлъбнатите? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти, и аз съм така. Има ОЕМ джанти които са с точните размери за колата, но формата им се сблъсква с инженерите от Ауди например. Даже капачките им са с някакви милиметри по-различни от масовите оригинални и няма намиране. Вариант 1 с чук се приплескват капачките на главините навътре, но аз не съм фен. Вариант 2 караш си така, като ръснеш капачката на главината със сребърен спрей.  Р.С. Да не ти дава никакви оригинални капачки, трябват ти точно тези на джантите. Поздрави

Редактирано от Стано
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може да няма някакво логично решение, дадоха ми съвет да съм махнел капачките на главината, но се замисли нещо така не може ли да стане? Все пак има някаква логика щом тези капачки са сложени... :) И все пак трябва да има някакво решение, защото съм виждал доста..

Редактирано от weezybg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...