Jump to content

weezybg

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно weezybg

  • Рожден ден 14.12.1994

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    pleven

Последни посетители

601 профилни разглеждания

weezybg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днешния опит за отстраняване на парчето беше неуспешен. Пробвах го с една отвертка тип еврейска звезда понеже е малко тъпичка, с остро(пирон) с по-тънка отвертка и нищо не се получи... направо си ме хвърли в тъча. Все пак се оказа, че болтовете са еврейска звезда Т25. п.п Имам питане относно "корменето" на бега. Понеже единия болт с малко напън успях да го отвия и странното беше, че болта след отвиването си остава към аербега, а не излиза от задната част на волана, както очаквах. Та след въпросната манипулация за отстраняване има ли вероятност да прецакам нещо и да не мога да захвана новия който ще сложа ?
  2. Колега благодаря много, определено утре това ще ми е заниманието, принципно не е болка за умиране просто този клаксон ме яде от вътре не дай си боже да предотвратиш нещо лошо и да ти откаже клаксона ... Най-малкото ако това се случи по време на технически преглед може да не мина.... Интересно ми е и от къде идва проблема да отказва и когато навиеш няколко пъти пълен десен той си идва ...
  3. Какво мога друго да използвам като заместител на въпросния избивач не съм ползвам до сега, но не се е бях сетил да пробвам с почукване..? А за отвертката не просто пробвах една кръстата отвертка с магнитен връх, да не би пък да се излъже да хване, но магнита е доста слаб за подобна цел. Колега нямам представа защо майстора използва шестограм и то точно с ябълката, явно не е знаел какъв е болта доста го напъва понеже болта е стегнат до неузнаваемост и.... последва счупването на ключа.
  4. Пробвах с отвертка с магнит, но магнита е много слаб трябва да е бая силен магнит.. :>
  5. Ами малко е трудно да се снима колега, понеже самият болт е доста навътре в малка дупчица на волана(Audi a4 b5 оригинален волан). Визуално изглежда така: Самото връхче на шестограма(ябълката) е счупена в болта. Мислех си варианта с една малка бургия за да не засегна болта и да пробия ябълката в средата току виж станала на две половинки и падне, но не знам...
  6. Колеги имам следния проблем, ако някои има идеи как да се извади ябълката на шестограма, всичките бих пробвал. Проблема е следния преди време когато сменях радиатора на парното майстора счупи в единия болт на волана шестограм(ябълката) и се наложи смяната на радиатора без да се сваля волана. В момента имам проблем с клаксона, от време на време се губи и когато завъртя пълен десен/ляв и той идва(за това също приемам предположения), но няма как да махна аербега заради болта.
  7. Виско перката трябва да се върти постоянно. Една кола в студеното време дали ще загрее бързо или не зависи много и от това как я караш. Ако запалиш и пусниш парното определено колата също ще загрее по-бавно. Колега ако колата все пак вдига оптималната си температура след определено време и я държи, и не прегрява не виждам защо се шашкаш..
  8. Интересно и при мен от известно време забелязвам изпотяване. Миналото лято го нямаше, но стъклото беше пукнато и го смених, това лято няма жега, няма хладно... запотява се малко???
  9. Така да вдигна темата малко от прахта... Колеги забелязах, че и при мен са така и късите изчезват и погледнах буксите под пластмасата и трябва да разменя кабелчетата имам един въпрос тънкото за какво е и как става въпросното запояване? И понеже имам халогени, които не светят което ме кара да си мисля, че явно тези фарове на бош които са слагани в Италия от някой пишман майстор не е вързал всичко както трябва. На централната конзола в купето погледнах копчето за халогени и от копчето за задни е прекарана инсталация да захранва и предните, но задни имам, а предни нямам. има някакви кабели които ходят уж до халогените отпред, но няма ток до тях ... ??
  10. 4 броя джанти 5х112 с летни гуми Firestone 205/60 R15 Джантите и гумите са в добро състояние нямат кривини, джантите имат леки драскотини, но така съм ги взел. На снимките се виждат драскотините. Гумите са в състояние да изкарат още един може и два сезона, зависи от шофьора. Балансирани са и се съхраняват на тъмно и прохладно място. Цена за джнати+гуми: 350лв / Може лек коментар за общата цена / Цена само джантите: 200лв При интерес или въпрос, отговарям тук или на Лично съобщение.
  11. След завършването ми миналата година поработих малко в Litex Motors(завода за китайски автомобили), после на бензиностанция SHELL и сега уча Маркетинг, че явно без висше не е същото...
  12. Знам колега, имам го в предвид. :>
  13. При мен не е с дунапрен? поне средните, които са за централна конзола. Интересното беше, че като пуснах да духа в краката и намерих малко дунапрен, мерси това е интересно... обаче не е работа за зимно време... като информация ще ми послужи добре, а и знае ли човек.. някой друг колега може да му се иска и той да се отърве от пепелниците..
  14. Здравейте колеги! Става на въпрос за a4 b5 преди фейс. Идеята ми е да заменя задния пепелник с духалка, пепелника не го ползвам и вместо него, поне ще има нещо което ще се използва. Зимата по-топличко, лятото по-хладничко на пасажерите отзад. Всякакви идеи, как да стигне въздуховод до там и самото закрепяне.. ще ги взема под внимание.
×
×
  • Create New...