Jump to content

Масло в леглото на резервната гума


vaskop

Recommended Posts

Здравейте колеги!Колата е А3 1,9 ТДИ,2001 г,пет врати.Първият път когато ми се наложи да извадя резервната гума,останах изненадан от маслото което видях под нея в легенчето и.Отдадох го на немърливите италианци,т.е. разсипало се е масло и не са почистили.Почистих идеално,но,вчера пак ми се наложи да я вада гумата и оп изненада,отново масло там.Та на въпроса,откъде може да попада маслото там?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От немърливи българи, коите не са почистили добре след немърливите италианци? ;))

Шегувам се, но няма от къде да дойде - може би е имало някъде по гумата или по нещо друго наоколо и е покапало пак... Ако не държиш шише с масло там няма от къде да се вземе ново :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Имах и аз такава драма. :) Както казва колегата по горе провери наистина дали нямаш шише с масло моето да возиш отзад. Тези шишета имат навик да си пукат капачките точно горе по ръба. Изглежда като завито обаче ръбчето отгоре е като отрязано с макетен нож и почти не се забелязва ако не се загледаш. Гумата съответно на мивката за за миене и остави само нея вътре след това. И понеже съм имал тази драма... отвори си страничните ревизии в багажника където са калниците и виж дали там нямаш някое оставено шише от масло. Мамка им смотана така го бяха набутали и си тече, а аз чистя, чистя и то си просмуква и се стича в легена. Там намерих освен маслото (което като го видях какво е силно се надявах да не са я карали само с него), 2 крушки H1, една крушка за габарит, 2 за стоповете, дълго търсеният от мен ключ за болтовете от джантите (файда като си бях намерил вече) и една резервна антена :) Така че можеш да намажеш някой резервен чарк. А имаше и кабел S-video към чинч на който и до днес не съм намерил приложение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...