Jump to content

Стъкло на купе за А4


78ivo

Recommended Posts

Колеги помагайте... Не мога да си намеря стъкло за моята кола А4 2003г 1,9ТДИ. Счупиха ми дясно задно стъкло на купе мисля се води дето е между задната врата и багажника над калника на комбитата. Посъветваха ме да си взема втора ръка оригинално от колкото някое китайско, но се оказа че по моргите трябва да намеря цяло купе защото уплътнението било специално, а пък поне в 5 фирми ми казаха, че нямат и ново. Дайте съвет!

Link to comment
Share on other sites

Колеги помагайте :) Не мога да намеря никъде такова стъкло питал съм поне в 20 морги и в още толкова фирми. Единствено го има в Ауди ама е 250 лв. Някой има ли идея дали мога да го намеря от друго място

Link to comment
Share on other sites

Здравей колега, преди време ми счупиха същото стъкло но ляво. Взех си втора ръка от моргата на Спас - more. Даже пред мен го свалиха от колата - дясното седеше последно като ходих. Оплътненито не се сменя на това стъкло! Обади му се и се разберете, мн е точен.

Edited by van4enco
Link to comment
Share on other sites

Цитиране на предходен пост!

Супер, мерси колега говорих със Спас ще ми го изпрати и утре ще си го взема. Да те питам само как така уплътнението не се сваля? Спас каза че ще го свали заедно с уплътнението и никелираната лайсна.

Edited by VBI
Link to comment
Share on other sites

Ще бъде само с оплътнението, лайстната си остава на купето, тя също не се сваля при монтаж/демонтаж. Оплътнението влиза под лайстните, не се нанизва на  ламарина никъде. Слагат силикона по метала, лепват стъклото а оплътнението е м/у тях. Ще си го обясниш като видиш стъклото :) Успех.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...