Jump to content

Допълнителна кора между основната и спойлера на предната бронята


vomidi

Recommended Posts

Здравейте,

 

Предварително се извинявам за не добре зададения въпрос, но нямам много информация и не съм сигурен дали питам, това което всъщност трябва да попитам :) 

Карам Ауди А3 1.9 TDI 131к.с. без кори под двигателя. Гледах няколко теми в този и VW форума и видях, че на дизеловия вариант на колата са 3 кори - лява, основна и дясна. Толкова и продават в ЕмКомплект. Обаче като са слагали корите в сервиза ми казаха, че имало още една кора, която трябвало да се сложи межди основната кора и спойлера на предната броня. Някаква малка кора, за която се захващала основната кора.

Прикачвам снимка, за да видите как изглеждат основната кора и двете странични, които съм си купил. За съжаление не успях да видя колата, докато е била на стенд, за да я снимам отдолу.

 

Въпроса ми е някой знае ли как точно изглежда тази кора и от къде мога да си я купя? Ако ми дадете линк ще съм ви много благодарен. Гледах няколко магазина, но всички ми казват, че са само 3 корите под двигателя. Аз ги имам и 3-те и пак нещо не достига  :wall:

 

Много благодаря!

post-52139-0-42959300-1413378958_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Здравейте отново. Мисля, че разбрах за коя кора става дума.

 

aa46c8c7d2dee92a.jpg

 

На следващата снимка се казва, че се продават, като още три отделни елемента...

11ac161ccbf9bdd7.jpg

Някой има ли представа откъде мога да си ги купя? По магазините продават само основната кора + 2-те странични. А тези трите от моята снимка ги няма никъде  :steinigung:

 

Исках да се подготвя за зимата.

Edited by vomidi
Link to comment
Share on other sites

И да ги чакам 2 месеца за поръчка и да им дам 200лв за една пластмаса... Благодаря :D Да не говорим, че обслужването им е под всякаква критика( налбюденията ми са от Порше в Овче Купел ).

 

Формата на тази кора изглежда по-различна в ЕТКА. Лошото е, че за нея няма описание и Part Number( нито в Руския, нито в Английския вариант ). На картинката е маркирана като "18А"
6222acd529e09220.png

 

Някой да има идеи за друго място, от където да си купя тази част. Или поне за Part Number?

 

 

Благодаря!  :zustimm:

Link to comment
Share on other sites

Никакви 2 месеца - няколко дни (които ти вече си утепал в търсене, чакане и питане). И цената на нова част няма да е по-различна другаде, а само по-скъпа, плюс горивото и времето, което ще изхабиш да обикаляш да търсиш. Но твоя воля разбира се :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...