Fan of Audi Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Здравейте колеги, Имам въпросния автомобил (2007-ма година) и ме интересува какви източници на мултимедия има за модела?Лично при мен се вижда само CD-Changer.. Четох за следните възможности:- Дигитален ТВ тунер - ясно за какво се ползва- Grom Audio - Модул, който емулира DVD, но всъщност чете USB флашки или bluetooth audio връзка с модерните "smart phones".- DVD - само за картите на навигацията ли се използва или може да възпроизвежда видео файлове? А може би има друг DVD модул за мултимедия? Иначе казано, искам да си взема някакъв модул освен cd-changer-а. По възможност най-доброто което се предлага.Също ако някой продава, ще се радвам да сподели. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Най-доброто е заводското - прегледай дали опцията AMI ще ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
SM.Stoyanov Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Колега ,откри ли решение за интерфейса....Че се убих да търся.Имам само звук на телевизията и исках поне USB да имам,но.....И имам и аз едно питане кои файлови формати чете оригиналния чейнджър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezemengin Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 аз гледах в youtube има много клипове как се слага USB вързан към ченджъра, някой ако го е правил или друга модификация да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts