Jump to content

От обикновени към LED фарове на 4G


dobsata

Recommended Posts

Здравейте колеги, от скоро карам А6 2012г. с обикновени фарове и ми се иска да сложа LED ! Искам да попитам, някой има ли представа дали мога да сменя само фаровете или ми трябва още нещо за да светят новите (LED) фарове?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Ако искаш да си сложиш само "веждите" който са около крушката на фара - ще стане много грозно да го сложиш това и да си без ксенон. Ако искаш да го направиш само това - продават се отделно сети неща, Разлепва се фара и те се поставят от вътрешната страна. Има шанс (голям) после да не ти залепят добре фара и да прави конденз. Сменяй всичко за ди ти е добре после и да изглежда супер.

Сменят се фаровете + крушките и "баластите" (захранването) разбира се. След това кабелите, които идват до фара - почти е сигурно, че те ще са с различни накрайници за подаването на сигнала - и те се сменят (само накрайниците). В купето имаш "light module" това реално ти е управлението на ксенона - халогена и ксенона се управляват от различни видове модули (и модула се сменя). На първо четене е това, за друго в момента не се сещам. ААА приготви си едно 2000лв нагоре за всичко

Редактирано от Plamen_N
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...