Jump to content

dobsata

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 3.0 TDI

Последни посетители

737 профилни разглеждания

dobsata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Kolega zdravei,

     

    Nikolay se kazvam az.

     

     ima li niakakvo razvitie po vaprosa s preminavaneto ot normalni kum LED farove? uspia li da namerish info dali vaobshte stava i za kolko pari gore dolu...

     

    chao za sega i leka.

  2. Здравейте колеги. Искам да ви попитам дали има проблем, че често докато карам и изключвам от скорост (стар навик) след това пак си включвам на D и продължавам. Четох някъде, че тази кутия нямала проблем с това, но все пак искам да попитам и вас? Благодаря предварително!
  3. Колеги, не знам тук ли е мястото, но някой знае ли къде могат да ми отключат медията..за да мога да гледам клиповете и в движение (4G)
  4. Здравейте колеги, от скоро карам А6 2012г. с обикновени фарове и ми се иска да сложа LED ! Искам да попитам, някой има ли представа дали мога да сменя само фаровете или ми трябва още нещо за да светят новите (LED) фарове?
  5. dobsata

    Помощ светна ми чек-а

    Цитиране на предходен пост! Оказа се, че "майсторите" не са изчистили тръбите след дросела достатъчно добре и се губеше вакуума към ЕГР-а, което набиваше грешка все едно не работи клапана, колегата го разглоби наново и оправи тези нередност, изчисти грешката и всичко е наред до сега.
  6. dobsata

    Помощ светна ми чек-а

    Хиляди благодарности на колегата Стефан (kpematop), колата вече няма и помен от светещият Чек !!
  7. dobsata

    Помощ светна ми чек-а

    След изчистване на ЕГР, дросел и тръби пак светна.. а грешката остава една и съща, моля ви дайте идеи какво да правя.. Мощност Не губи!
  8. Колеги, светна ми "Headlight range control defective!" На какво може да се дължи? Когато запаля фаровете се движат и вдигат едновременно и двата..
  9. dobsata

    EGR проблем при А6 4F 3.0tdi

    Тази адаптация аз няма как да я направя предполагам, тъй като нямам кабел..но ако си изчистя сам дросела може ли да ме пратите при някой който да направи тази адаптация.. и всъщност ако не я направя ще свети ли пак чек-а
  10. dobsata

    EGR проблем при А6 4F 3.0tdi

    Казаха ми, че като се свали дросела и после колата нямало да го разпознае..Истина ли е?? и ако не има ли нещо специфично в свалянето на дросела и почистването му??
  11. Има софтуерна намеса..дали може тя да е причината?? А относно съединителя, той е сменяван в началото на годината.. и със старият и с новият все така си тресе като и давам повече газ..
  12. dobsata

    Помощ светна ми чек-а

    Може ли малко по подробно.. Какво може да бъде решението за този ДПФ
  13. Здравейте колеги, карам 4F 3.0 TDI (ръчка) Преди около 2 седмици ми светна чек-а и когато ходих в сервиза да прочетат грешката ми казаха, че е ЕГР..Изчистихме грешката и след 5-6 дни пак светна..Пак я прочетохме и грешката беше същата.. Закарах колата да свалят и изчистят клапана... и след 3-4 дни пак светна... Всичките пъти грешката беше една и съща! Какво да правя..помагайте!
  14. Извинявам се, забравих да кажа.. С ръчни скорости е..
×
×
  • Create New...