Jump to content

Ауди RS6 Avant C6


Recommended Posts

Добър вечер колеги.Имам предложение за Audi Rs6 Avant C6 и ме интересува всичко свързано с него.Не сме коментирали автомобила само ми изпратиха 2снимки.Какви са му проблемите,какво трябва да се гледа по-внимателно при този автомобил има ли нещо което задължително трябва да се смени както при Bmw M5 e60 биелните лагери примерно.Какъв разход на гориво трябва да се очаква.До колкото видях не е с големите керамични дискове и сиви апарати а с по-малките дискове и черни апарати.Окачването въздушно ли е, отпред и отзад или само отзад,възможно ли е и да е без въздушно?Мотора до колкото знам е с вериги на колко Км е препоръчително да се сменят те.

97ea77c02941ba47.JPG

9cfb0c8306c00350.JPG

Редактирано от osemw12
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Под 13-14 разхода няма да падне в никакъв случай. Това средния. Градско в софия ще е над 25 със сигурност.

Гумите струват майка си и баща си.

Предните керамични спирачки са опция и влизат в над 20ки джанти.

Окачването е с регулируема твърдост през мутлимедията.  В завои втвърдява(хидравлично) амортисьорите от външната страна за по-добра стабилност и да не се катурнеш :hilezh:

Като замисъл е много добро, но е сложна и скъпа система, с годините почва да губи налягане тук-там и колата става нестабилна и се клати в завои и при спиране.. Масово го заменят с койловъри.

Мотора има един каиш отпред за динамото, сменя се през 2-3 години да не одъртее много и да се скъса че няма да имаш ток.

Другите по-важни работи ги въртят вериги в задния край на мотора дето не можеш да бръкнеш. Затова не се и сменят :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...