Jump to content

Газов инжекцион ВЕГА


Recommended Posts

Здравейте колеги.Интересува ме какво е мнението ви за ГИ ВЕГА.  

Комплект газов инжекцион VEGA2 среден клас

VEGA2 са ново поколение автомобилна инжекционна система, които са разработени за съвременни три-, четири-, пет- и шестцилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Отличителни черти са техните рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Това гарантира максимална ефективност с минимален разход. Прецизната настройка на системата със специален софтуер осигурява висока ефективност и икономичност. Това позволява моментна адаптация на двигателя. VEGA2 включва български компютър VEGA с метален корпус, български софтуер, италиански изпарител и рейка. Vega – газов инжекцион на достъпна цена. Въпреки по-евтината си цена газовият инжекцион е окомплектован изцяло с оригинални компоненти. Предназначен за всички бензинови автомобили от 3 до 6 цилиндъра. Разликата между Vega и Vega 2 е нивомера за показанията на оставащото количество газ в бутилката.Цена 840лв. Това е оферта от сервиз ENERGY GAS.Колата е АУДИ А4 В6 150 кс.Ако имате отзиви за самият сервиз споделете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един познат си слижи такава на Поло-96 година,и засега е доволен,важно е да сложат правилния размер дюзи,щото неговите бяха по големи,та се наложи да ги преработват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поставих същия модел ГИ на един голф4 1.6 и го карах 3-4 години без никакви проблеми. Като гледам ти си с по-мощен мотор и с турбо, но не виждам причина да има проблеми...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

VEGA-та не е лоша, но аз харесвам повече FOBOS-а, има много повече опции в софтуера, процесора на компютъра му е доста по-мощен, нещата са коренно различни, а цените са същите. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фобоса с цена доближаваща се до тази на Вегата е с турски редуктор,а също така имам наблюдения,че се монтира от изключително некачествени сервизи на некоректно ниски цени,но нали знаете "Винаги има и по евтино",зависи колко си готов да рискуваш... :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен колегата vaninio иска да каже,че в много сервизи в София се поставят боклуци по колите на много ниски цени.Например слагат Фобос за 650лв с турски инжектори и изпарител,докато същата търговска марка се слага в друг сервиз,но с италиански такива,например за 850-900лв.Разбира се клиента не знае какво му слагат,той мисли само,че е Фобос и това е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...