Jump to content

A3 свети лампата за температура


Peci84

Recommended Posts

Здравейте,

Съвсем наскоро се сдобих с бленуваното А3 1.9 ТДИ. Върви си супер за сега, но за съжаление изникна един малко дразнещ проблем. Когато колата е студена и се запали, работи добре около 20 сек. След това лампата за температурата (тернометър с вълнички :respekt: ) светва и започва да пищи. Гася колата и паля пак - повтаря се абсолютно същото). На третото палене не се появява този проблем. Помислих, че ми е малко антифриза но не е така. Ще съм благодарен ако споделите мнението си преди да съм хукнал към сервиза. Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе не съм много жещ,ама и аз имах същия проблем и се оказа че нижото на антифриза е ниско и затожаищи тоя зумер,долях и малко антифриз и нещата си дойдохА НА МЯСТО.Желая ти успех почти съм сигурен че е от това.

Редактирано от djkoce
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами след доливане не угасна, но го смених и взе че угасна (смених го с червения антифриз - така ми препоръчаха). Не знам дали е заради вида антифриз или заради степента на замърсеност на стария, но важното е 4е се получи :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

И аз имам същия проблем,с тази лампичка. Обаче при мен се появи веднага след смяна на ангренажен ремък ,,нивото на антифриза ми се видя в нормите.възможно ли е да са разбъзикали нещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се оправи с доливане,при студен мотор нивото на водата беше на средата между max I min,долях вода до max и се оправи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...