Jump to content

Peci84

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Peci84

  1. Дали маркуча на турбото е същия като на А3 1.9 тди 98-ма? Ето и снимка на виновника
  2. Или поне може ли някой да ми каже как точно се нарича този маркуч, за да мога да го търся по - точно в магазините. Прилагам снимка.
  3. Купувам маркуча за турбото на ауди А3 1.9 ТДИ 110кс от 1998-ма година. Връзка с мен : мейл : sh2@abv.bg tel : 0899664429 - Петко От София съм.
  4. Мойта е 98-ма, дизел 110 к.с. и съм много доволен от нея. При спокойно каране на извънградско (110 км/ч) рядко стига 5/100. Купето е добре шумоизолирано и не се чува да трака, но отвън си е шумничка...
  5. Peci84

    Audi A3 1.9 TDI 110 hp

    Няма й нищо на колата. И мойта е така. Долей малко антифриз и ще спре да писка
  6. Колеги, а между EXIDE и Banner, кой бихте препоръчали? (EXIDA e сух, а Banner-a e обслужваем)
  7. Peci84

    Чистачки А3

    Карал съм със BOSCH TWIN, VALEO и разни ментета, а преди 3 месеца сложих безшарнирни FLENNOR / FLENOR и съм очарован от тях. Цената за комплекта беше 35 лева някъде, но определено си заслужават.
  8. Peci84

    Смяна на пръскалки

    И на Сеат Леон (2008) са от тези пръскалки, които правят течността на мъгла. Аз карам А3 8L и ако има възможност със сигурност бих си сменил моите.
  9. Не, не е нормално да ти свири каквото и да е било.
  10. Ами след доливане не угасна, но го смених и взе че угасна (смених го с червения антифриз - така ми препоръчаха). Не знам дали е заради вида антифриз или заради степента на замърсеност на стария, но важното е 4е се получи
  11. Здравейте, Съвсем наскоро се сдобих с бленуваното А3 1.9 ТДИ. Върви си супер за сега, но за съжаление изникна един малко дразнещ проблем. Когато колата е студена и се запали, работи добре около 20 сек. След това лампата за температурата (тернометър с вълнички ) светва и започва да пищи. Гася колата и паля пак - повтаря се абсолютно същото). На третото палене не се появява този проблем. Помислих, че ми е малко антифриза но не е така. Ще съм благодарен ако споделите мнението си преди да съм хукнал към сервиза. Мерси предварително.
×
×
  • Create New...