Jump to content

Audi атакува пазара с нови модели


klam

Recommended Posts

Audi атакува пазара с нови модели

Фирмата Audi реши да инвестира 11.8 милиарда евро в разработката на нови модели до 2011 г., съобщи информационната агенция Асошиейтeд Прес, цитирана от automediapro.com.

До 2011 г. Audi планира да увеличи произвежданите модели от 22, колкото са сега, на 40. Според новият шеф на компанията Рупърт Стадлер, рецептата за успех в автомобилния бизнес е да предлагаш на клиентите повече и по-разнообразни модели.

Стадлер стана шеф в Audi на мястото на Мартин Винтеркорн, който пък се издигна до шеф на цялата група Volkswagen. Продажбите на Audi за 2006 г. нарастнаха по предварителни данни с 8%.

За тази година фирмата планира да продаде около 900 000 автомобили, срещу 829 000 през миналата. Сега най-продаваните модели на Audi са A3, A6 и спортното купе ТТ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Audi A4 и A6 постигнаха топ резултати

Американският институт за сигурност по пътищата (IIHS) присъди най-висока оценка за сигурност „Top Safety Pick" на два модела на Audi - A4 и A6. С това компанията е единственият германски производител с два наградени модела, предава auto-press.net. Топ резултатите са регистрирани след провеждане на фронтален, страничен и заден креш тест. С особена важност при тези тестове е страничният удар. При тези изпитания страничният удар е с 50 км/ч в подвижна бариера с конструкция аналогична на тази на Pickup или SUV. След тестовете се анализират структурните деформации, кинематиката и натоварването на пътниците.Анализира се и риска от камшичен удар при сблъсък отзад. Благодарение на оптимизираната структура на седалките и геометрията на подглавниците Audi А4 и А6 постигнаха най-висаките резултати в тази категория. Допълнителни точки се получават при серийно вграждане на електронна стабилизационна програма (ESP): при Audi това важи за всички модели.Можем само да с радваме,че изпреварихме конкурентите! :):):)

post-4648-1165927368_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...