Jump to content

Вода отзад в дясно в краката на пътника


TiL

Recommended Posts

Колеги, вчера пътувах и надвечер като чисъих колата видях, че отзад стелката е под вода. Изсмуках към 500мл вода отзад където са краката на пътника в дясно. Вчера и онзи ден нямаше дъжд, на автомивка не съм ходил... Чета темите за течове от климатроника, но всички пишат, че тече в краката на пасажера. Когато климатроника работи под колата капе от три места(отпред в ляво, отпред в дясно и малко по-назад пак в дясно). Мисля си, че водата е от климатроника, но как само отзад ще има вода? Къде да гледам, какво да правя? Климатроника е двузонов ако има значение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И как ще е от вратата кати не е валяло и през автомивка минавах преди 5 дни... Мокро е само дъното в ляво до гърбицата, там където е стелката.

Дали не е потекло по въздуховодите на климатроника и да е избило отзад, защото е най-ниската точка?

Редактирано от TiL
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

провери си под капака, там където влизат тръбите на климатика в купето дали няма вода и да прелива.. може някой дренаж да е запушен и да задържа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да видиш и тези теми, предполагам ще са ти полезни:

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=160961
http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=175755

 

Успех!
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре се захващам с търсене и отстраняване на проблема, че robobug ме изплаши като ми каза, че и компа на скоростите може да е под вода. Сега се сетих, че вчера като пуснах парното в първия момент ми се запотиха стъклата на обдухваните места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз май се справих. Свалих седалката, свалих жабката, запретнах мокета за да видя къде е мокро. Беше мокро най-вече отзад, но и отпред имаше влага. Та пуснах климатроника и както си  мислех... шурна вода от гумения маншон в който влиза пластмасовата тръба. Та чудих се, чудих се и купих малко от тия препарати за отпушване на канали. Напълних една спринцовка с препарат и сипах вода... Бая налягане направи, гръмна ми в ръцете, изгори ме по ръката та замалко и очите да идат(пусто ауди)  :hilezh:  Взех втора спринцовка и сипах много малко от препарата(колкото да покрие дъното на спринцовката и налях цялата спринцовка с вода. Започна реакцията и веднага изтисках спринцовката в гумения маншон по който се отича водата от климатроника. След минута под колата прокапа кафява вода. Пуснах климатроника и вече под колата тече доста, а в колата не капва и капчица(поне за два часа работа на място). Почнах да си събирам мокета, да слагам седалки... проклета работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия препарати са си опасни, да ги бъркаш в спринцовка и без предпазни мерки. :respekt: Важното е, че се е оправил проблема :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...