Jump to content

90 2.3 coupe и 2.0 16v coupe не палят


diddo_b3

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам следния проблем и при двете купета - стартера върти, но до там... Колите не палят. При замерване ток има, но стига само до бобината, след нея вече няма никой. Проблема не е в нея, защото ги сменях заедно с комутатора. Резултатът е същия. Забравих да кажа, че всичко стана изведнъж. Едната на вечерта пали, върви, а на сутринта върти и до там. Другата(90ката) вчера следобед излязох на сок и вечерта си тръгвам и като да запаля същата работа... Миля, ако някой колега може да ми помогне, ще съм много благодарен, защото и двете са ми на сърце и не мисля да ги имам за антики.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От кабела на бобината, идва ли ток до капачката? Ако не идва си за нова бобина, най-лесно е да пробваш от друга кола работеща. На един приятел направи същото като при теб, но при него беше комутатора защото до бобината не стигаше ток, а при теб идва според това което си написал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Всичко е ток вече. 152 лева за оригинални датчици на Хол и проблемите са оправени. Благодаря на отзовалите се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Еми колега и аз бях така, но при мен помпата си работеше. Струва си да пробваш смяна на датчика на Хол, при мен беше това. Дори да не е от него ще имаш резервен, защото никога не се знае при нашите мотори с тоз датчик. Ако имаш превоз за колата ми пиши да ти дам адреса на сервиз, където няма да ти вземат много пари, а ще ти направят качествена диагностика и момчето работи много добре. Аз съм много доволен от него и сега и преди време също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...