Jump to content

Проблем с централното заключване !


rockyyyy

Recommended Posts

Здравейте,колеги ! Имам Audi A3 1.6 97г. ! Проблемът е следният : преди около седмица ми отказаха ел. стъклата ! Отворих вакуум помпата в багажника ,поразмърдах я и я почистих малко и всичко се оправи . Днес обаче ми отказа централното заключване ,а като пъхна ключа в ключалката не може да се завърти нито на едната,нито на другата страна ! Отворих отново помпата ,но уви - този път не се оправи и така сега не мога да си заключа колата ! Според Вас от помпата ли е проблемът и ако тръгна да си търся такава 2ра ръка от 1.6 мотор ли трябва да е или и на другите мотори са същите и стават ? (знам само ,че е важно да е 2вратка ,понеже моята е такава ). 

 

Ще съм благодарен ако някой ,сбълскал се с такъв проблем, сподели ! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да я заключиш с ключа,пробвай да напръскаш с WD40 вътре в самата ключалка и после да въртиш в двете посоки с ключа.Може да е клеясала,при мен от ВД-то се раздвижи.Само да не те подведа,защото аз не съм с вакум,но мисля че принципа на ключалките е един.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги имам А3 1,6 101кс  97г. с централно заключване но нямам дистанционно и не знам дали въобще някога е имала. Купих си модул за централно ПАОЛО (китайско) някой може ли да ми помогне с монтажа

Благодаря предварително    

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...