Jump to content

Da Nail

Members
  • Мнения

    1644
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Da Nail

  1. А, пенсиониране.... дето се казва, тунингарът - проектант за малко да остави остеоцити и остеобласти в Юруково, преди да се пенсионира дори.
  2. Мисля даже имаше и колеги, които са го правили. @fifipaldi
  3. С очите си съм виждал как се случва. А сумА ти сервизи така и не откриха що прегряваше колата. Но при колега ще е нещо друго, например останал в затворено положение термостат.
  4. Пак казвам. Преди да отворите, хвърлете едно око на водната помпа. Да не се окаже там ключа за бараката. Имал съм подобен проблем. На дълъг път прегряваше..съответно после ремонт. В града си седеше на 90. Оказа се, че турбината се въртеше около оста. При високи обороти не успяваше да завърти водата и да охлажда. В града по кратки отсечки и светофари, няма грижи.
  5. Проверете и водната помпа. Ей така за всеки случай.
  6. Какво значи "не реагира"? Отключва само шофьорската като опитваш с ключа, или си стои заключена?
  7. И при мен е така. Тъкмо търсих темата за проблеми с форума..
  8. Da Nail

    Труден първи старт

    Кажи честно, че за 10 години не си проверил уплътненията на смукателните колектори?
  9. Колега, фолирахте ли тавана? Че и аз искам да направя тюнинг на моята бегачка.
  10. Само да ви кажа, че от 4 години съм с Xperia Z2 и производителността му не е мръднала. Батерията си държи така, както в първия ден... Не знам 100 тей ги ненавиждате. БОли ме, че не съм с последния АндроЙд..още няма апликейшън, който да ми е казал "еби се....стара ти е ОС".
  11. Аз говорех за телефона от клипчето на Гайдурин.
  12. Аз не виждам толкова голяма полза от този дисплей. Просто получаваш още по-чуплива играчка.
  13. Da Nail

    Проблем - Ауди А3

    Пробвай със смяна на гарнитурите на смукателния колектор.
  14. Чувал съм, че и от Пасат 2 става, ама не мога да потвърдя.
  15. Не е вярно, yavor20v. Тая е на братчеда от Пазарджик. Забъркал се е в схеми и затова я продава без прехвърляне. Кара я от поне 10 години, когато беше баро и държеше няколко кафета в града. Sweetlioo, мога да го разпитам за подробности, ако искаш.
  16. В кутията вътре има платка, има и моторче с шайба, която "надува" или "засмуква" системата, за да стане отключването или заключването. Платката е модула, който управлява стъклата и плафоните вътре. Когато платката предаде богу дух, спира всичко да работи. Когато се попреебе шайбата на моторчето, стъкла и плафони си работят, но мотора все по-бавно започва да отключва и заключва. Навремето ми казаха, че шайбата била като на компресорчето на старите Джети, ама не ми се занимаваше да я сменям. Тогава си намерих друго компресорче за 40 лева, ако не се лъжа, и го смених.
  17. Ако изгори, пак няма да имаш стъкла и плафони. Ако маркучите са ок, може шайбата, която е вътре да се е строшила и да не успява да вдигне налягане бързо, за да заключи/отключи, и ще става по-зле. Това с пушека е интересен подход, може да помогне. Като цяло, по-вероятно е проблема да е в модула. Оглеждай се, не са скъпи. Но гледай да е със сериен номер като твоя, а не на принципа "тоя е от триврата, тоя е от петврата".
  18. Не съм се интересувал. Взех си новия и си го сложих (колкото и странно да прозвуча това ).
  19. Аз купих на А3-ката от там. Карах го 4 години без проблем. Сега колегата, който я кара не ми е опявал за акумулатор. (Ама след като му я продадох, бая други неща дадоха фирА при него )
  20. +1 препоръка за въпросния магазин.
  21. Da Nail

    Проблем с прозорец 8L :(

    Прословутите водачи във вратите. Дори и да тръгне нагоре, ще е временно, докато не ги смениш.
  22. Залъха на пот и тестостерон тука
×
×
  • Create New...