Jump to content

Изпарител на ГИ Ланди за 1.8Т


Recommended Posts

Лонг стори шорт, преди празниците си карам колата за масло/филтри, при което моето майстер вика от изпарителя ти протича хантифризец. Коментирахме да го оправи тъй като път ме чака. И тук почва приказката.

 

ГИ е слаган на 28.05.2013.  Колата е 1.8Т АЕБ агрегат, съответно тогава сложих 'по-готЕния' изпарител. Сваля моя човек изпарителя и 1то от 2те пластмасови Г-образни тръбички е счупена в основата (вътре в изпарителя). Отива той на Маргел на Ботвеградско, и от там лелката му казва, ама той е за нов. Нов е 320 камъка тамън като за подарък за Коледа.

 

Моето майсторе съответно с подвита опашка с изпарителя под ръка отива в сервиза си и се започва побългаряване. 2те пластмасови колена имат 1.5мм шестогран за да ги държи да не излизат свободно, съответно с бургия 2мм титаниева се разпроби това недомислие на 'талянската газова общност произведено в турки' и на мястото на тези 2те шестогранчета е сложи ТЕЛ - закривена Г-образно да не реши да си ходи. 

 

Пиша поста след празниците защото намирам за нелепо първо 2та шестограна да са там, като се има в предвид къде монтират изпарители и прочее нормално е да се зацапа - клеаса. Като клеасали не могат да се развият и ХОП нов изпарител. Съжалявам но не го намирам за коректно. По думите на моя майстер а аз съм склонен да му вярвам, с отиването са питали дали изпарителя е 5 годишен т.е. направо нов да шибнем.

 

Отделно знам, че фирмено лице на Ланди чете форума и той е 2рата причина поради която пиша поста тогава сложих ГИ Ланди по негово препоръчване. Като изключим този номер с изпарителядо момента от ГИ съм повече от доволен.

Та така с моето премеждие с ГИ по празниците, само за инфо...

Весело посрещане на Новата година колеги!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го приема като реклама,макар и негативна,все пак си е реклама.Брътвежите са на някой не изтрезнял по време на Коледните празници.Първо,ако лелка е жена или момиче на 26(жената) момичето на 25,здраве му кажи.Второ цена на такъв изпарител НЯМА ТАКАВА и т.н.Произхода е единствено от Италия,някой ако се счита за умен инженер ще го препоръчам да заеме позицията на главен УМ.Коректно е според мен да се пише на лични след като аз съм виновен за избора!Весели Новогодишни празници!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелката не работи там повече от година.Чиста проба заяждане,най вероятно подклаждана от конкуренцията.Гроздето на високо и за това е кисело.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега и аз да разкажа моята приказка пийнал вече няколко ракии за здравето на именниците и да влезна в тона.Отишъл наш Архимедчо  при неговия си майстор да си сменя маслото и други там разни,ама без да забележи теч на антифриз,малка скоба при пукната пласмаса не тече ама хич и виждате ли мастора видял,че едва се държи,ма от налягането хич не се губи тоз антифриз.Моята версия,пък е такава,бутал ръчкал нещо майстора и спукал или направо счупил коляното и що да каже,аз некадърно съм си свършил работата?НЕЕЕ!Аз съм безгрешен,виждате ли сложили му турски чарколяци!Бре че разбирач???Взел че ходил до сервиза,много готин майстор,тръгнал да си губи времето за ей тоя дето духа?Като се е осрал ще тръгне ми как не!Видял там не съществуваща леля,цена му дала и то каква,че и нов му предложила защото въпросния мастор е осрал изпарителя!Тоз изпарител драги ми Архимедчо- не се разглобява с 1.5 шестограм!!!Ползвал е такъв,защото не е имал подходящия!Има луфт,разбива главата,след туй и на конструктор се извъдил,че вижте не трябвало така да се прави?Да им се чуди човек на АКЪЛА на клиентите,баламосали ги заради собствената си не компетентност и не кадърност!Що бе аланколу като си видял че спукано коляното не отиде в сервиза дет ги разбират тез работи и ти свършат работа,ами съсипа изпарителя?Голям умник с тел го направил!!! :steinigung::hilezh::wall: Та успял да убеди ай да не казвам кой,виж какъв съм гений,спестих ти сума ти пари,а бе с една дума аз съм велик,а тез нищо неразбиращи жабари или измамници газаджии ти набутали Анадолски боклук!Нищо че има химия за клеясали болтове,гайки,подходящи инструменти,аз съм велик с телта реших недомислието на инженерите!Нищо че тез инженери са го измислили и продават хиляди бройки в цял свят месечно,че го слагат туй менте на нови на 0км автомобили!Наш Ганьо велик!Системата други проблеми нямала-нямаше и да има,ако не я беше пипал некадърник!Имах един приятел който казваше будали много,търпение се иска и умение,те сами ще те намерят!Хай със здраве!

Редактирано от landir
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ландир, 280 на Ботевградско/ 320 в Софгаз.

 

Поста съм го писал трезвен в промеждутъка на празниците, некадърно да си е свършил някой работата не съм писал/казал. Цялото писание е в следствие на възмущението ми че вместо да пробва - дори и да не стане, направо да скача направо на новото, да така е много по лесно но за мен не е правилно. 

 

Относно ум/инженер и т.н. няма да коментирам вече сам си казал, гроздето кисело. Любопитен съм за този изпарител с какъв инструмент махаш болтчетата за да извадиш колената ? Колко по малък шесторан е ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен темата е изчерпана,каквото имам да казвам съм го казал.Некоректното отношение е на лице имаше начини въпроса да се разреши цивилизовано.Вече нямам желание за повече спорове.Проблема в случая не е в нашата градина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...