Jump to content

Изключително странен проблем (адаптиране на дистанционно)


kris124

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Сблъсках се с изключително странен проблем. Купих си колата преди месец, с два ключа. Едното дистанционно си работеше страхотно (за централното заключване става въпрос), а другото дистанционно не работеше. Стигнах до извод, че вероятно не е адаптирано. Колегата bsdnikolov ме покани да го адаптираме - след манипулации през комютъра (записване и адаптиране наново на двете дистанционни), отказа и второто.. Ходих на най-различни места (без Порше все още), никъде не могат да ги адаптират, навсякъде се хващат за главата. Процедурата по принцип е елементарна, но при моята кола не става. Опитахме с дистанционното от колата на bsdnikolov, и то се записа и започна да отключва и заключва веднага. И на двете дистанционни копчетата работят, опитахме и с механично адаптиране (единия ключ на контакт, а другия в ключалката на вратата) - уви, пак не става. 

Някой някога имал ли е подобен проблем? Някакви съвети? Не ми се иска да си търся нови дистанционни, при положение, че съм свидетел как това работеше, докато не го презаписахме.

 

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен. По съвпадение са изгорели и двете платки (на двете дистанционни). Взех дистанционното от моргата и със съдействието на bsdnikolov го записахме - безпроблемно.

Редактирано от kris124
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...