Jump to content

Избор на колони за 80 Cabrio


luks0r

Recommended Posts

Нормално да са ти изгнили и да не свирят на тая възраст на всички кабриа са така.
Аз сега съм с нови  Pioneer Предните ги беше сложил предишния собственик задните ги добавих аз. По спомен отпред 10 см отзад 13 см. но си провери пак, че беше преди веме и не помня съвсем точно. За задните малко се променя планката за захват  на оригиналните за да се хванат новите, но нищо сложно. Имам и оригинален субуфер отзад.
Иначе може и  Hertz да си сложиш. Вече какъв клас колони и за колко пари ти си решаваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как не ти знам какъв ти е плеъра и т.н., а сещаш се това има значение. Щом не разбираш моя съвет е да се обърнеш към фирма или сервиз, които разбират от това и те ще ти дадт варианти и най-важното, ще ти ги вържят коеректно.
На мен последния плеър и буфера ми го вързаха в Д Брос, може на тоя човек да пишеш http://audibg.com/forum/index.php?showuser=4786
Иначе за подобни неща, продукти и сервиз съм пролзвал и http://www.avitel-bg.com/za-avtomobila-cat1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите препоръки са- първо попрочети подобни теми и се ориентирай какво точно искаш от музиката. Ако идеш във фирма неориентиран .естествено ще гледат да вземеш по скъпи неща...с аргумента ,че са супер. Ако целта е нормална музика, без изцепки тип- виж как бруля орехи с волумето на макс...първо задели пари за добър плеър, щото без него ,каквото и да сложиш като говорители няма да има ефект. Препоръчвам Алпин или Пайнер. За говорителите - отпред са 10см а отзад 13см. Марки като Морел, Аудисон,ДЛС, са сред най добрите.Вече зависи от теб колко пари можеш да заделиш, и какъв клас говорители ще избереш.Има и двукомпонентни системи, които са още по добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мястото е кофти.Вземи двукомпонентни, като "пищялките" може да ги изведеш до сенниците.Мисля че може да се навре 13-ка с пилене на "ушичките".

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизаш в Авал или друг сайт за кар аудио техника и си избираш коаксиални говорители на една марка и една серия.Примерно Hertz ECX10 и ECX13 ,или на хеликс,длс и т.н. Лично според мен да си играеш със по-сложно оборудване в кабрио си е загуба на финанси,така или иначе акустичната среда я няма :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз отпред съм с 10см Pioneer TS-E1002i, мембраните са кевларени. Аз съм доволен от тях, но не знам ти какво търсиш и най-вече за колко пари, ново или 2ра ръка и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най - обощено режат високите честоти към басовите говорители и режат ниските честоти за високочестотните. Разбира се и много други функции, но не съм спец за да ти разясня, а и това си е цяла наука :schlaumeier: Ако толкова те интересува пиши в гуглето "пасивни филтри за автомобили"
Аз ти казах нещо иди някъде да ти ги вържат и си готов ;) 

И да ти кажа в кабриото най-добре е да си слушаш саунда от двигателя и вятъра, това е най-хубавата музика за ушите и душата :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...