Jump to content

След смяна на Chorus 2 с Concert 2 не показва нищо на Фис дисплея


nbvn

Recommended Posts

Здравейте, наскоро купих Ауди а4 б6 2003г. Колата беше с радиокасетофон Chorus и changer. Касетофона и changer-a работят,  но врътката за усилване/намаляне на звука не работи много добре, на дисплея не се изписва нищо, само свети в тъмно червено. Поне на таблото си изписваше радиото. И реших да го сменя с концерт 2. Разгледах няколко теми, видях, че всичко пасва, намерих запазен концерт и днес вече концерта е при мен. До тук всичко добре, но като извадих Chorus-a видях, че нещо е преправяно по буксите(качил съм снимки), ама викам си каквото и да е правено, всичко си работи. Направи ми впечатление, че буксите са 2, а на касетофона има 3 места.Не видях и онзи Diversity кабел. Включих буксите на същите места и на концерта и той засвири. Всичко е 6. Радост. След като се успокоих, че сд-то работи(все пак е втора ръка), забелязах, че не ми пише името на радиото на таблото, не изключва сд-то след вадене на ключа. И накрая като бутнах сд-то на мястото си видях, че остава фуга над сд-то и копчетата над него. Chorus-а има една хромирана лайсна, която се изважда от него, махнах я и просто я наложих на новото сд и дори тогава пак има малка фуга.

Има ли начин да изляза от тази ситуация, ако ли не на някой ако му трябва концерт 2 мога да му го продам, той поне си работи :)

post-85825-0-93263000-1455371873_thumb.j

post-85825-0-74208000-1455371876_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото най-вероятно е от А3 и не е същия номер като за А4 Б6.Аз махнах афтърмаркет плеъра сложих concert2 и при мен беше така,и си намерих читав chorus и сега всичко си е ок .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото най-вероятно е от А3 и не е същия номер като за А4 Б6.Аз махнах афтърмаркет плеъра сложих concert2 и при мен беше така,и си намерих читав chorus и сега всичко си е ок .

Ясно. Значи пак отива в olx.bg. Ще си търся друг и явно ще трябва да гледам за тази хромираната лайсна да си върви с него и да е от А4. Не искам да е с касетка. Аз исках да бъде със сд и следващото щеше да е дигитален чейнжър. И аз не искам да е автърмаркет. Остава да разбера какво се случва с буксите...нали трябва да са три ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...