Jump to content

Искам да си купя нещо за диагностика , ама не знам какво ?


Recommended Posts

Имам две Шкоди Фабия , бензинови , три цилиндрови 1,2 , 2006г - таксита , късат ми нещо нервите в последно време. Имам и Алфа 156 1.8 Туинспарк , също и Ситроен Ксантия 2.0 бензин , 99г , а и Сеат Ибиза 1,4 , 98г. Имах и Астра ДТИ , ама за щастие , вече я няма. 

 

 Та , отдавна се замислям за нещо , с което да диагностицирам колите , нещо на български , с което ще се справям лесно. Не съм прост много , ще се науча , все пак мога и да чета , но без очи останах да чета и пиша по форумите за всяко нещо , а от "майстори"....аман.

 

 Гледам в един сайт , много техника , много нещо , ама искам съвет от вас , какво да си купя , така че да балансирам цена и фунционалност , ако може да не е профилирано само за група автомобили , ама и да не е прост кодочетец?

 

 пп Питам тук , без да ви "четкам" форума , защото само тук съм получавал бърза , коректна и колегиална информация,,,винаги , а не като в "бутиковите" форуми...като Шкода-форум примерно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

За проба можеш да вземеш един евтин VAG-com: ще си супер с Шкодите и Сеата. За другите две ще можеш да ползваш OBD функцията. Така ще прочиташ грешките и имаш достъп до основни параметри. Пробвал съм го на едно пунто, прочете грешките, което помогна за запалване на колата, но по време на диагностиката таблото се държеше странно. Това е опция за около 50-60 лв. с версия 10 на кабела

Ако искаш повече функционалност си за едно Делфи. Много хора си купиха и са доволни. Това е за около 200 лв. 

 

Ваг кома го има на руски. Делфито не съм сигурен, но ще питаш продавача

 

п.с. Шкодите са за разкарване вече: 10 години са им предел ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...