Jump to content

PIONEER16 DEH-1300


u3pA7kAl

Recommended Posts

Добър ден колеги ауди и аудиоманяци :).Наскоро си купих  А3 8л обаче както се очаква отзад на панелите нема никой в смисъл няма колони няма кабели нищо .Тва добре прекарах и кабели и колони сложих обаче имам един малък прооблем Сд-то Пайнер (пионер) Deh - 1300 mp който както иска му вика :) отзад за оригиналната му букса  е вързан (поставен после ) Имоболайзер панела махне ли се и колата умира.Та искам да ви питам на тази букса синио-белия кабел Remote ли е ?? или нещо  друго да  мога да го присадя на другото ми сд че тва е разнебитено - минах през една дупка панела падна и щях да се ударя в една кола щото  ни хидравлика ни дявол угасна колата вари се оправяй :) .Ако някой може да ме светне ще съм му благодарен!

Редактирано от u3pA7kAl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не търси какво е синият кабел(да рем е ,а и пайнерите имат само един евтините) 

а по скоро се разтърси под волана ,всеки реднековки имобилайзер е някой оригинален кабел (бенз помпа,контактен +) отрязан и прекаран през реле . Та дори и да подадеш от новия плеар рем рано или късно ,най-често в най неподходящият момент релето ще ти направи кофти номер. Та отваряй смело и просто трябва да намериш къде е отрязан контактният + е под волана и е дебел (хубаво е да го запоиш като го снаждаш,а мисля че бенз помпа беше в кик панела тънко кабелче .Което и от 2-те да е ще има допълнително реле доста изолирбанд ,най вероятно ще се вижда лесно . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остайте пичове снощи се порових прочетох и днес изкормих старото сд и присадих новото е вярно пак изклиучва като махнеш панела но поне този панел не пада лесно :) А на всички майстори които бяха заети нямаха време да се занимаят с моя проблем (тука в нашия град говоря) мноо по-здрави :)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...