Jump to content

Къде се намира релето за подгревните свещи на Аз 8Р?


Рабаков

Recommended Posts

Здравейте колеги,

имам проблем с паленето сутрин. Когато дам на контакт, индикатора на таблото за подгревните свещи ми светва само за 1-2 секунди, след което гасне и вероятно  свещите не подгряват горивото, и от там идва трудното сутрешно палене, особено сега в тези студове. Казаха ми, че проблема може би е в някакво реле на подгревните свещи, и първо него да го проверя. Знае ли някой къде се намира това реле?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно толкова трябва да свети индикаторът за свещите. Ето ти нагледно парене на мойта кола при -11. Забележи времето за което свети подгревът (нява и две секунди) и как гладко после пали!

 

 

 

А пък ако сте толкова зорлиии да го проверите, намира се под бушоните в двигателния отсег. Но не мисля, че там ти е проблемът! Търсете проблемът другаде. Все още не съм чувар за прецакано "реле" за свещите при 8Р!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега, точно толкова свети и при мен реотанчето! Възможно ли е тогава, да е изгоряла някоя от свещите,  и това да не се хваща от компютъра????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможността е клоняща към 0.Може да са тръгнали да умират и да не ги хваща ECU-то, но да изгорят и да нямаш грешка, не и ако не е пипан софта на ECU-то.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...