Jump to content

1,8т звук след запалване


MTM_

Recommended Posts

Като я запаля за първи път и  се чува много дразнещ звук (от ремъците някъде идва,то се появи и след обслужването преди два месеца),ако е по топло времето(при тея студове който бяха сега градуси около 0-та са си "жега" направо) след 5/10 сек. изчезва,а като е по студено и трябва повече да повърти ремъците и дотам.Днес поставих за цел да видя кога точно го прави,газ съвсем съвсем леко и подавах и около 1500 оборота (дали на място или в движение на която и да е скорост) се появява,много малко обороти от над или под 1500 и спира.Звука не е като на свирещ (цвилещ) ремък и са добре опънати.Колата си върви повече от перфектно.

Има ли вероятност ако ролката на ангренажа е сложена поблизо до обтегача (до колкото знам имаше някакво разстояние от производителя) и докато се раздвижат да го има тоя момент.Преди обслужването няваше проблеми,дори и обтегача на ангренажа беше изпуснал.Частите са уж най-добрите в БГ Gates и Ina(до колкото може да се каже,че имаме добри части в БГ).

Ясно ми е че така от разстояние без да сте го видяли малко трудно,но някой може да е имал подобен проблем (не знам дали е проблем,но много ме дразнят звуци различни от нормалната работа на един двигател).

1,8т АЕБ 150HP

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...