Jump to content

Мнения относно конкретна обява


Recommended Posts

Здравейте колеги. Обръщам се към по опитните от вас са съвет относно тази обява : http://www.cars.bg/c1864677. С исключение на протритата седалка и липсващата засна чистачка не видях нищо фрапиращо. Колата я търся за семейството на сестра ми и бюджета е около 4000 лв. Зная, че по-разумния вариант би бил B5 за този ценови клас, но B6  изглежда по-добре, а и за кола на 14 години не мисля, че е разумно да се харчи повече от това. Ще съм благодарен да чуя мненията ви ! Поздрави на всички !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде пак сега едно и също ще дъвчим :D. Това че колата е на 14 години не означава, че трябва да струва 1400 лв. Предполагам си запознат колко струва запазен, гледан и обслужен 1.9ТДИ в Б6-ца. Предполагам знаеш колко струват всички неща по обслужването, за да я докараш в пригодно състояние, на което можеш да имаш доверие. Предполагам си наясно, че посочената кола е пълен кенеф износен, който дори един маховик да ти се наложи да смениш и си бай бай. Бюджет 4000 лв. може да се вземе една супер яка и безпроблемна "съвременна" Дачия. Иначе с тея пари може да се борите за Б5-ца фейслифт, което ще е много по-добър вариант за такъв ограничен ресурс от финанси ако се държи колата да е Ауди. Предимствата на това да караш Ауди, пред някой друг гроб не са в това да притежаваш някакъв екземпляр в незнайно състояние, напротив..даже тогава трябва да се мразиш, за да го направиш, защото ще ти излезе през носа..предимството можеш да го усетиш единствено ако се качиш в запазен, гледан и поддържан такъв автомобил, тогава можеш да оцениш работата на немските инженерчета, спрямо останалите представители на марките. За мен тази кола не трябва да се доближава изобщо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обслужването е ясно. То се прави задължително на всички автомобили след покупка. Съединителя е премерен и предвиден риск, за това целта е покупката да бъде на по-ниска цена, за да може след обслужването и евентуалната смяна на съединителя цената да дойде до 6000. Иначе за другото си прав. Но да си купиш по-скъп екземпляр и да разчиташ, че няма да има ремонти си е наивно - като стрелба в тъмното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Оная дупка на предната броня, под десния фар е за кука при теглене. 

Ей това е интересно и е в бюджета http://m.mobile.bg/details/11490181221841999.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, Sportakus написа:

е какво очакваш да ти кажат????

Очаквам да ме насочат да внимавам за евентуални проблеми и детски болежки по тези автомобили, та като отида на оглед да зная какво да гледам и за какво да внимавам. Форумите са за това - да си помагаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 25.03.2017 г. at 13:17, katsi86 написа:

тази обява : http://www.cars.bg/c1864677

 

 Кожен салон, Ел.седалки, Подгряване на седалки, Шибедах, Стерео уредба, Мултифункционален волан,  Парктроник.....  Гаранция WTF? :steinigung:

Ти наистина ли я взимаш на сериозно тази обява? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...