Jump to content

Audi A3 8P 2.0 TDI 140hp (Без DPF)


Recommended Posts

Здравейте,

Продавам си колата - А3 2.0тди, сива, двувратка. Колата е много поддържана и от мен, и от предишния собственик - от мен в личен сервиз с личен магазин за авточасти, а от предишния собственик във Ауди (имам и фактури, които доказват сменени доста неща, като например съединител, турбо и т.н. преди 30хил. км). Няма никакви проблеми с двигателя, нито с окачването, като съм готов да я предоставя на който и да е сервиз избран от вас за проверка на всичко по самата кола. Винаги съм я карал с качествена нафта и не съм правил експерименти с крадени горива и подобни. Продавам я, само защото вече ми е малка на размери и ми е нужна по-голяма - нещо от рода на Е класа 211 или а4 б7 комби.

Цената е 7500, като съм склонен да сваля малко, но след оглед на автомобила. Съгласен съм и на бартер, стига да е интересен и предпочитам да е с доплащане от моя страна, т.оест да е за по-скъпа кола от моята. 

Ето и линк към обявата, в която ще видите и снимките - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11489846993026932&slink=2kjje8 

За всякакви въпроси - 0892411822. Колата може да се види в Ямбол и в София.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...