Jump to content

EmilDyulgerov

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от EmilDyulgerov

  1. Здравейте, колеги, Насочил съм се към този автомобил - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21679576442883078&slink=siofs0. Някой гледал ли го е, има ли отзиви за тази автокъща? За какво да внимавам при огледа? Възнамерявам да я закарам в представителство да я погледнат и да ми кажат какво е състоянието, но все пак бих искал да знам при личната проверка на какво да наблегна. Благодаря предварително!
  2. Здравейте, какво ще ми струва премахване на ЕГР, вихрови клапи и ДПФ? Колата е А6 Ц6 3.0ТДИ (БМК).
  3. Колеги, предполагам ще намеря информацията и без да задавам въпроса си, но е малко комплексен и ще трябва доста време да отделя... Извинете предварително. По темата - какъв ще е реалният ефект (плюсове и минуси) от премахване на ЕГР, вихрови клапи, ДПФ и крайни гърнета на 3.0тди(224коня)? Също мисля да сваля всмукателния колектор и да го изчистя.
  4. Какви пари излиза ретрофита на камерата? С цветна ММИ съм.
  5. Колеги, търсих инфо за прословутия ъпдейт на ММИ 2Г, но не намирам реално инфо какви са предимствата на ъпдейта? Извинявам се, ако има писано, но наистина не намерих.
  6. Това, че са встрани кулерите ли имаш предвид? Ако да, аз точно затова искам да сложа трети посредата. Ако не, какво точно искаш да кажеш:)? Много благодаря за бързите отговори!
  7. Аз точно това се чудя често - на какви обороти двигателят работи най-добре? Или на какви обороти, като цяло е най-добре да се кара? Знам, че не трябва да са прекалено ниски, нито пък прекалено високи, но все пак ще е хубаво, ако някой знае. Моето предположение е следното - оборотите на които двигателят развива най-висок въртящ момент. Вие какво мислите?
  8. Искате да кажете, че магистралата и като цяло извънградското шофиране е полезно за живота на веригите?
  9. Откъде мога да взема кулер, който да поставя отпред, между двата странични и колко ще ми коства като пари и време тая интервенция? 3.0тди БМК
  10. Абсолютно същия проблем имах. Оказа се модула на телефона, който се намира в краката на шофьора, в една черна кутия. Махаш модула и после двете кабелчета на оптиката ги обръщаш едно към друго (като намираш нещо с което да ги придържаш да стоят точно едно срещу друго, например някаква метална малка тръбичка, от антена да речем), което ще затвори оптичния кръг и няма да ти прави проблем повече. Ако не ти се занимава, просто си купи една оптична тапа от Ауди, струва около 25 лева. За всичко говоря от личен опит, а също така видях, че си дал и лог от диагностика, който говори именно за проблем в телефонния модул. Успех!
  11. Здравейте, Продавам си колата - А3 2.0тди, сива, двувратка. Колата е много поддържана и от мен, и от предишния собственик - от мен в личен сервиз с личен магазин за авточасти, а от предишния собственик във Ауди (имам и фактури, които доказват сменени доста неща, като например съединител, турбо и т.н. преди 30хил. км). Няма никакви проблеми с двигателя, нито с окачването, като съм готов да я предоставя на който и да е сервиз избран от вас за проверка на всичко по самата кола. Винаги съм я карал с качествена нафта и не съм правил експерименти с крадени горива и подобни. Продавам я, само защото вече ми е малка на размери и ми е нужна по-голяма - нещо от рода на Е класа 211 или а4 б7 комби. Цената е 7500, като съм склонен да сваля малко, но след оглед на автомобила. Съгласен съм и на бартер, стига да е интересен и предпочитам да е с доплащане от моя страна, т.оест да е за по-скъпа кола от моята. Ето и линк към обявата, в която ще видите и снимките - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11489846993026932&slink=2kjje8 За всякакви въпроси - 0892411822. Колата може да се види в Ямбол и в София.
  12. Колата е сив цвят. Няма да затъмнявам предните стъкла. Няма да ги затъмнявам много стоповете, просто леко ще потъмнеят :D. Иначе, сложих черен мат решетка без емблемка отпред, купих си от ония емблемки за отзад "dope" (ако се сещате) и искам заедно със затъмняването едни джанти да сложа, но засега мога да си позволя само затъмняване... Скоро ще кача някоя снимка да дадете мнение. Едит: Още нещо... Ако някой има снимка на затъмнени стопове на такава а3-ка, е добре дошъл да ми ги прати, даже бих бил много благодарен.
  13. Колеги, с а3 8п (двуврата, преди фейса) съм и смятам да я затъмнявам. Също смятам да затъмня стоповете, но без бялата част, какво мислите по въпроса?
  14. Здравей, реших да сменям решетката отпред с такава без емблема. Намерих 2 вида, една без хром лайсна (по-евтина) и една с хром лайсна (по-скъпа). Ето ти без лайсната http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4737. Ето ти и с лайсната http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4738. Мога ли да си поръчам тази по-евтината и да си я сложа или ще ми трябва лайсна? Ако ще ми трябва, мога ли да ползвам тази от моята решетка?

  15. Аз съм с БКД 2005 и го взех за 7 бона със сервизна история в Ауди, уникално поддържана и пазена кола. Да, вярно, няма борд, не е с кожа, няма навигация, няма и подгреви, но пък е просто слънце и за 7 месеца каране съм сменил точно 2 крушки на късите:). Един съвет от мен, тъй като и аз го научих по трудния начин, и много мои приятели. Не гледай колите по снимките! 99% от колите изглеждат супер, а на живо са ужасни гробници. Намираш време и отиваш да я видиш - иначе не става.
  16. Смятам, че пак ще е осезаем и положителен ефектът, но нека някой по-компетентен колега се изкаже.
  17. И малко "добавки" към нормалното яздене ахахахаха :))
  18. След доста агресивни ускорения, поддържане на високи обороти на магистралата и добавка на бардал за почистване колата е като нова. Изключително много се промени ускорението, не пуши черно при изцеждане и двигателят започна да работи много по-меко и по-тихо от преди. Явно дори и без да има ДПФ, двигателят се нуждае от малко агресивно каране извън града.
  19. Определението "баба" явно ми подхожда доста... Хахаха! Утре ми предстои ходене до морето, така че ще я сръчкам здраво, че отдавна не съм излизал извън града ( поне 20тина дена бабешко каране ). Ако други колеги имат мнение по въпроса, ще съм много благодарен да го чуя:).
  20. Здравейте колеги, Карам а3 с БКД двигателя, който фабрично се води, че е без ДПФ. Както всички останали колеги с дизели и аз знам, че от време на време двигателят има нужда от прословутото "продухване". Въпросът ми е: има ли нужда при мен от подобни действия или няма смисъл точно при този двигател? Като цяло, искам някой който наистина разбира, да ми даде няколко съвета относно поддържането на БКД мотора. Не говоря за смяна на масла, филтри и тем подобни, а за някои "тънкажи", ако ме разбирате :D...
×
×
  • Create New...