Jump to content

Audi A3 (8P) Service and repair Manual


zer0user

Recommended Posts

Здравейте колеги, търся сервизно упътване за А3 8П1. Имам желанието да си поиграя с дребни ремонти по колата, но не мога да кажа че имам достатъчно опит, затова искам да се образовам малко. :)

Търсех доста в интернет но попадам на платени версии, които не знам колко са изчерпателни а не са по 20лв. да не ги мисля. Въпросът ми е има ли някой подобно опътване да сподели?

Извинявам се предварително ако темата е дискутирана, не намерих подобна във форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ElsaWin. Актуалната версия е 5.3. Там можеш да намериш упътване от как да си  свалиш кората на вратата, до как да направиш основен ремонт на двигателя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Много ти благодаря! :) А може ли да ми дадеш линк от къде мога да я сваля?

Редактирано от zer0user
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, ползвам ELSA-та от вече 3 години. От къде мислите че знам коя жица от къде идва и на къде отива, плюс за каквж служи. Всички упътвания и схеми, които съм ви дал през годините (а те както знаете са стотици) са от там. Така че, не искам да чета коментари от рода на:

преди 37 минути, LTPetrov написа:

...... коментарите в замунда не са обнадеждаващи.

@LTPetrov, прочети кжментарите за прогромата в нашия форум, а не ми цитирай "Замун-дата"!!!

 

Преди 3 часа, zer0user написа:

Много ти благодаря! :) А може ли да ми дадеш линк от къде мога да я сваля?

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5273848

 

Имам я инсталирана и на 4-те си компютъра. Невероятно полезна програма, за тези които чоплят Ауди-тата. Благодарение на нея съм помогнал на десетки колеги тук!

Редактирано от bsdnikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах впредвид коментарите за програмата и за нейното предназначение , а за версията в замунда която не съвпада с описаната от теб и 6 от 8те коментара за торента са: не работи, на немски е и не мога да сменя езика и подобни. Сега тегля от твоя линк и ще разгледам препратката която си дал от нашия форум за инфо. Преди три месеца се опитвах да инсталирам една ЕТКА от замунда, за да проверим с един приятел един ВИН номер и омазах 3 компютъра една 7мица 64 една 32 и едно ХР и не я подкарах от там идва коментара ми, че нямам доверие на замунда, а ако има човек в форума на който всички да имат доверие това си ти ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има тънкости при инсталацията на програмата. Минал съм през всички версии от 4.0 до 5.3. При версия 5.0 и на горе има тънкости при инсталацията и ако не подходиш внимателно, и с нея ще обозиш 3 компютъра! Най-важното е SQL Server-a!!! Другата честа грешка при инсталацията е езикът! Още в началото на инсталацията се слага отметка на Английския език. Въпреки че има опция Български, НЯМА поддръжка!!! След успешна инсталация, програмата след първото стартиране ВИНАГИ тръгва на Немски. От менюто се сменя на Английски елементарно.

Редактирано от bsdnikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтеглих всички версии от 4.0 до 5.3 и сега мъча инсталацията, понеже не се получи както трябва от първия път. Като я подкарам ще споделя впечатления.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...