Jump to content

Търся специалист за проблем със OBD порта


azot1

Recommended Posts

Каквато и диагностика да се свърже със автомобила (А4 Б5 2.8) през OBD порта се откача след около 30-40 секунди. Търся някой който да ремонтира тоя проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със афтермаркет е. Следвах една инструкция свързана със "касетофона" на RossTech, но проблемния проводник го няма въобще при мен. Останах с впечатление че проблема от проводника е че въобще диагностиката не може да се свърже. При мен поне за известно време може да се ръчка по програмите и после се откача.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам си пробвал с различни кабели. Възможно е ако позваш USB кабел да не са ОК драйверите на COM port-a. До сега съм виждал проблеми само от кабелите на касетофона и след разклачане на радиото всичко си идва по местата. Но си прав, в тази сутуация не се свързва изобщо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка разбрах от какво е проблема. От  газовата която е FOBOS 1. Тя се свързва към OBD порта. Като я откача от там газовата не работи но пък диагностиката работи без прекъсване. Сложих едно цк ключе на този проводник и реших проблема и за двата сценария.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...