Jump to content

Един от вас


valka_pone

Recommended Posts

Здравейте,

вярвате ли или не - близо 6 месеца ежедневно влизах във форума, но не се регистрирах, защтото не можеше да се нарека "един от вас"... Е, вече се регистрирах . След 4 месечно чакане да се намери подходящият автомобил...дочаках - А3 1.8Т. . Там където ми сменяха основните консумативи ми казаха че "италианецът" я подсилил малко - спортен филтър, уж някакво чипче / чак пък толкова не върви/... както и да е.

Можете ли да ми кажете къде мога да отида да замерят колко кончета е?

А, другото нещо което щях да питам е :

Мигачите не мигат / не са мигачи а светачи / .. Мигнат един - два пъти и дотам - остават си постоянно светнати, независимо дали на аварийки или не. - реле ли е , от аларма ли е?

Алармата си е някаква монтирана там... дори и не "пюлка" ...само светва след като се включи... Иначе си е качествена, даже и прозорците затваря . Явно и на нея и трябжат настройки.

Къде да си сменя накладките, че нещо не ми харесват?

И от къде мога да си взема щипки за кората на двигателя / тази пластнасовата/ ? , че жабарчето ги е счупил и сега кората е в багажника?

P.S. И тоя климатроник не ми е много ясен - всеки път като паля колата се включва - неможе ли като го спря и така да си остава?

ААА, и под ламите на таблото за маслото, водата и т.н. има две по-дълги прозорчета - не трябваше ли на всички там да отчита каква е температурата в колата, отвън и т.н...., мисилта ми е изгоряло ли е нещо или просто си нямам?

Ами това е за сега. Ще се радвам да помогнете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кончетата се мерят в проспиид,но е скъпо.

Преди време имаше предножение да се ходи колективно за да е по-евтино,но и аз незанам какво стана с ходенето.

Надявам се някой по-вътрешен да сподели

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет и добре дошъл!

В сервизи/ремонти има координати на няколко клубни майстора. ИСТИНСКА техника за диагностика има вече Ваското1, след като си закупи оригинален ODB кабел. Горещо ти го препоръчвам да минеш през него да ги погледне колата. Нищо не ти пречи да провериш и Мишо и Жоро от Суходол какво ще ти кажат за колата. Доста интересни неща съобщават компютрите на колите в наше време, направо да се чуди човек на моменти :hilezh:

Измерване на конските сили се прави в Проспиид, както вече ти казаха. Това става като се качи колата на специален стенд и струва мисля 80 кинта, но път е точно до милимундера и лесно можеш да разбереш евентуално дали колата не ти е за ремонт :hilezh:

... и да не забравиш: на следващата клубна среща си добре дошъл, но както традицията повелява с каса бира :bia:

:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А да ти е честита и безаварийна!

.....

Мигачите не мигат / не са мигачи а светачи / .. Мигнат един - два пъти и дотам - остават си постоянно светнати, независимо дали на аварийки или не. - реле ли е , от аларма ли е?

.......

Абе странна работа! От една семица и моите правят така! Светят, като фарове! Не мигат! Немам идея кво е, ма е много изнервящо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...